Spațiile verzi din Timișoara, lăsate în PARAGINĂ, vor fi în sfârșit întreținute....

Spațiile verzi din Timișoara, lăsate în PARAGINĂ, vor fi în sfârșit întreținute. Când se va termina licitația

0
DISTRIBUIȚI

intretinere spatii verzi la timisoara01jgp

Licitaţia pentru contractarea unui operator care să se ocupe de spaţiile verzi din Timişoara
este pe ultima sută de metri. Edilul şef Nicolae Robu a explicat că speră să nu existe probleme şi contestaţii.

„Voi semna imediat contractele de lucrări, imediat voi da dispoziţii firmelor care vor fi responsabile de întreţinerea spaţiilor verzi să intervină masiv în toate spaţiile verzi pentru că e o mare problemă care s-a cumulat pe parcursul anului trecut din cauza faptul că nu am avut firme care să se ocupe de întreţinerea spaţiilor verzi”, a declarat acesta.

Întrebat ce poate face pentru timişorenii care suferă de alergii acesta a afirmat că „ce pot să fac, nu am ce să fac, îmi pare foarte rău pentru toţi care suferă de alergii.


Am şi eu apropiaţi care suferă de alergii şi ştiu ce însemană asta. Dar nu am nicio soluţie legală. Şi am spus-o de nenumărate ori oricâtă presiune s-ar pune pe mine, cu orice argumente, nu fac nimic ilegal. Sigur vorbesc de răspundere politică fiindcă răspundere penală nu e cazul să am în cazurile acestea, tocmai pentru a nu avea sunt foarte atent. Ştiu că este greu pentru cetăţeni este pentru mine foarte deranjant pentru că ţin foarte mult la spaţiile verzi şi este greu să văd spaţiile verzi aşa. Eu cred că toţi timişorenii sunt încântaţi de cum arată Piaţa Victoriei şi am cerut insistent de când sunt primar ca această zonă să fie întreţinută cât mai bine pentru că este locul emblematic, dar în egală măsură am exigenţe faţă de orice spaţii verzi ale Timişoarei, însă fără contracte cu firme nu am avut posibilitatea să le întreţinem şi, din păcate, nu am avut posibilitatea de a avea contracte în condiţii legale”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.