În loc să patruleze pe străzi, polițiștii locali sunt trimiși să păzească...

În loc să patruleze pe străzi, polițiștii locali sunt trimiși să păzească proiectele de suflet ale lui Robu. Ce propunere va fi făcută în CLT

0
DISTRIBUIȚI

sala polivalenta 02_resize

După paza palmierilor şi a muşcatelor de pe Podul Michelaneglo, agenţii de la Poliţia Locală vor avea o nouă misiune. Primarul Nicolae Robu vrea ca Sala Polivalentă, obiectiv încă nefinalizat, deşi conform declaraţiilor edilului ar fi trebui să fie locaţia pentru Campionatul European de Baschet Feminin cae va avea loc în intervalul 11 – 28 iunie, ar putea fi păzită de agenţii de la Poliţia Locală.


În acest sens a fost elaborat un proiect de consiliu local care va ajunge pe masa aleşilor la următorul plen. Acesta prevede că „Art.1 Se aprobă preluarea şi asigurarea pazei şi protecţiei obiectivului ,,Sală Polivalentă”, realizată în comun de către Municipiul Timişoara şi Universitatea ,,Politehnică” din Timişoara, situată în Timişoara, str. Dr. Nicolae Păunescu Podeanu nr. 2, de către personalul contractual (guarzi) din cadrul Serviciului Pază Obiective a Direcţiei Poliţiei Locale Timişoara. Art.2 Paza şi protecţia obiectivului mai sus amintit se asigură gratuit, între orele 22.00-06.00, până la finalizarea proiectului şi desemnarea unui administrator al obiectivului; Art.5: Cu aducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredinteaza Directia Poliţiei Locale Timişoara”.

Vă reamintim că noua sală situată în zona Stadionului „Dan Păltinişanu” ar urma să aibă circa 2.500 de locuri şi să fie folosită în comun de Primăria Timişoara şi Universitatea Politehnica Timişoara, care s-au asociat pentru finalizarea acestui obiectiv, în primăvara anului 2013. Nu mai puţin de 11,6 milioane de lei au fost alocaţi de la bugetul local, în acest an, pentru finalizarea Sălii Polivalente. Legat de oportunitatea asigurării pazei penru un astfel de obeictiv, în referatul proiectului se face trimitere la asocierea dintre Primăria Timişoara şi Univesitatea Politehnica, dar şi la atribuţiunile Poliţiei Locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.