Moarte TERIBILĂ pentru un motociclist austriac în Banatul Montan. Cum s-a produs...

Moarte TERIBILĂ pentru un motociclist austriac în Banatul Montan. Cum s-a produs accidentul

1
DISTRIBUIȚI

accident moto resita_ro

Un cetățean austriac în vârstă de 24 de ani a fost implicat într-un groaznic accident de circulație, vineri seara, pe drumul care leagă Caransebeșul de Muntele Mic.

Conform resita.ro, tânărul conducea o motocicletă de enduro și mergea spre Muntele Mic, alături de un prieten aflat cu câțiva kilometri mai în față.


„Din primele cercetări efectuate la locul accidentului, rezultă că tânărul circula cu viteză, a pătruns pe contrasens și a lovit în plin o mașină care circula regulamentar”, a declarat Ancuța Chetan, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. Motociclistul a murit pe loc în urma impactului, fiind, se pare, decapitat, iar un pasager din autoutilitara care transporta tot motociclete a fost rănit.

Sursa foto: resita.ro

1 COMENTARIU

  1. Enduristii straini calaresc ariile protejate din Romania fara nici o jena, ca aici se poate iar la ei e ilegal. Dar ca si la ei, si la noi e ilegal! Cui ii pasa? Localnicii ce promoveaza enduro ar manca si ei o pita, ce mai conteaza ce zice legea? Si se mai gaseste cate-un bezmetic de-asta sa-si franga gatu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.