Muzicienii timişoreni au susţinut un concert caritabil pentru un centru social pentru...

Muzicienii timişoreni au susţinut un concert caritabil pentru un centru social pentru tinerii defavorizaţi GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1405590410">

concert [1024x768]Mai mulţi artişti timişoreni au susţinut un concert caritabil la Jazzissimo Pub, pentru construcţia unui centru social pentru tinerii defavorizaţi.

„Gândul de a face un centru social pentru tinerii necăjiţi mi-a venit când eram profesor la Liceul MIU din Timişoara. Pe atunci eram student la Teologie şi am văzut duritatea acestei situaţii, fiind nevoit să predau acelor copii care proveneau din casele de copii şi care tocmai împlineau 18 ani şi mă întrebau ce să facă ei, cum să ducă o viaţă creştină atunci când ei sunt daţi afară din instituţie şi vor trebui să stea pe străzi, în nişte condiţii mizere. Neavând ce să le răspund atunci, pentru că nu aveam posibilităţi, m-am gândit ca într-un viitor, când voi avea posibilitatea, să fac ceva pentru aceşti tineri. Acum, ca preot paroh, am convins Consiliul Parohial şi oamenii din jur să dăm o mână de ajutor acestor oameni tineri defavorizaţi, care ar dori să pornească în viaţă, dar nu au mijloacele necesare pentru a o face şi nădăjduim că Domnul ne va ajuta în gândul nostru cel bun”, a mărturisit părintele Ioan Dumitru. Seara a fost colorată cu recitalurile susţinute de Remember, DDZ, Sonatic, Zona 30, USZ şi Mike F.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.