Robu pune pumnul în gura constructorului de la Lenau, care a dezvăluit...

Robu pune pumnul în gura constructorului de la Lenau, care a dezvăluit INCOMPETENȚA funcționarilor din primărie. Ce mesaj îi transmite

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu 216

Firma Karsdum, care efectuează lucrările de reabilitare a liceului Nikolaus Lenau, a criticat dur administrația Robu. Mai exact, cei de la Karsdum scriau că „în data de 08.04.2015 am stabilit cu primarul că cel târziu în 25 aprilie va fi depus proiectul tehnic revizuit la ADR Vest, pentru a putea continua lucrările și pentru a le deconta pe cele executate, în baza dispozițiilor de șantier emise de proiectant (tavane, gips carton, structură HPL și multe altele despre care v-am informat cu obiectivitate). Din păcate, tot la acea întâlnire am făcut un pariu simbolic cu domnul Robu, că personalul de specialitate, eterna și veșnica Aura Junie și inginerul siderurgic (specializarea turnătorie) Ovidiu Purdea, nu va fi capabil să depună la ADR proiectul revizuit.


Astăzi, 28.04.2015, ora 13:45, am constatat că nu este depus acest proiect și din păcate nu putem continua lucrările și este EXCLUSĂ finalizarea proiectului până la 15 septembrie 2015”.

Întrebat cum comentează faptul că problemele au apărut din nou, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a spus că „eu v-am mai spus şi în alte rânduri, spun cuvinte de laudă la adresa constructorului pentru mobilizarea de care a dat dovadă, dar nu pot să nu critic acelaşi constructor pentru conduită. Când pui în practică un proiect ca să ai succes trebuie să lucrezi într-o echipă largă, executant, proiectant, diriginte de şantier şi beneficiar, iar cele patru părţi trebuie să se respect reciproc. Aceste ieşiri publice nu fac bine proiectului şi eu i-am rugat pe cei de la Karsdum să se abţină şi am rugat şi colaboratorii din primărie să nu dea replici pentru că orice replică ar duce doar la escaladarea unor tensiuni. E bine să ducem la bun sfârşit proiectul, ar fi important să fie până la 15 septembrie. Dacă nu va fi aşa, nu va fi chiar o nenorocire. Important e să nu pierdem banii europeni. Strădaniile noastre trebuie să fie să terminăm înainte de 15 septembrie”.

1 COMENTARIU

  1. de, munceste rrobu de 1mai muncitoresc-pcr sau 2mai tineresc asc-pcr! cu pumnul in gura! dar si el are gura, si mare mare! va dati seama ce pumn o sa primesca el?? pentru ca exista un proverb: fie roata si patrata tot se mai intoarce odata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.