Pedeapsă DURĂ pentru Lucian Torj în dosarul de constituire de grup infracţional organizat,...

Pedeapsă DURĂ pentru Lucian Torj în dosarul de constituire de grup infracţional organizat, şantaj şi proxenetism UPDATE 1 Ce pedepse au primit ceilalţi inculpaţi

7
DISTRIBUIȚI

lucian torj 3  p

Tribunalul Timiș a dat astăzi sentința în unul dintre cele mai judecate dosare de crimă organizată – cel în care DIICOT a trimis în fața magistraților pe membrii grupării conduse de Lucian Torj. După numeroase amânări și o decizie de rejudecare, instanța a dat astăzi sentința.

Vă reamintim că aceștia au fost trimiși în judecată pentru constituire de grup infracţional organizat, şantaj şi proxenetism. Procesul a început acum mai bine de șase ani și a fost retrimis de instanță la DIICOT în 2013. În primă fază, Lucian Torj, fost consilier local PSD la Biled, a scăpat ușor, însă pedepsele pentru ceilalţi inculpaţi, care au fost acuzaţi că au fost împreună cu Lucian Torj la comiterea unora dintre infracţiuni, au fost însă extrem de dure: Sorin Nicolae Flucsă – 16 ani de închisoare cu executare, Ciprian Gavrilă – 14 ani de închisoare, Ioan Indrei – 8 ani de închisoare, Dumitru Şeclăman – 9 ani şi 6 luni de închisoare, Ciprian Manolache – 9 ani închisoare, Daniel Foca – 8 ani de închisoare, Neculai Ciurea – 9 ani închisoare, Florin Sprânceană – 5 ani închisoare, Marius Todirel – 3 ani şi 6 luni închisoare, Mihai Cornea – 3 ani de închisoare, Gabriel Stoiţi – 3 ani , Constantin Stoiţi – 3 ani de închisoare şi Tudor Stoiţi – 6 ani şi 4 luni închisoare.

Acum, Lucian Torj, care inițial a fost achitat de toate infracțiunile, a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare.


Un alt membru al grupării, Ciprian Gavrilă, a primit 13 ani de închisoare, față de 14 în faza inițială.

Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla noile pedepse ale celorlalți inculpați.

UPDATE 1 Sergiu Burkaş, care a fost condamnat anterior pentru omor, a primit o pedeaspă finală, în urma contopirilor, de 25 de ani de închisoare, Indrei Ioan – 6 ani şi 8 luni de închisoare, Şeclăman Dumitru – 7 ani şi 8 luni de închisoare, Manolache Ciprian – 8 ani, Foca Daniel – 6 ani şi 8 luni de închisoare, Ciurea Neculai – 7 ani şi 8 luni de închisoare, Sprânceană Florin Dumitru – 4 ni şi 4 luni de închisoare, Todirel Marius – 3 ani de închisoare, Cornea Mihai Cristian – 2 ani şi 4 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere şi obligaţia de a executa 80 zile de muncă în folosul comunităţii la RATT şi Horticultura, Stoiţi Gabriel Cosmin – 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere şi obligaţia de a executa 80 zile de muncă în folosul comunităţii la RATT şi Horticultura, Stoiţi Tudor Nicolae – 4 ani şi 6 luni de închisoare, Stoiţi Constantin Adrian – 1 an şi 6 luni închisoare, Olteanu Marcel – 1 an închisoare. Sentinţa nu este definitivă putând fi atacată cu apel.

7 COMENTARII

  1. ASTIA CONDAMNA IN FUNCTIE CUM SE TREZESTE DIMINEATA .. CUM E POSIBIL DUPA O ACHITARE SA DAI 6 ANI SI CEVA .???? DIN 14 ANI SA FACI 13 … RUSINE JUSTITIEI TIMISENE CA SE LASA SANTAJATI DE DIICOT SI CONDAMNA FARA PROBE … DIICOT STAT IN STAT .

  2. Da,da,iar cei condamnati sunt usa de biserica,ingeri cu chip de draci. La puscarie cu acesti derbedei. Sa zica mersi ca nu i-a prins cu toate cate au facut. Pai voi stiti ce sunt alea probe ? De unde ma,ca nu aveti decat 2 clase ca trenul.

  3. sincer aia care au cu suspenadare trebuiau sa primeasca vreo 5 ani,iar aia care au primit 6-7 ani trebuiau sa primeasca vreo 10…..dar e bine si asa…..

  4. Nu mai inteleg…cum a primit Tudor Stoiti 6 ani si 4 luni pe data de 30 iunie 2015 si pe 4 spre 5 iulie ii tabacesc astia iar curu? Nu trebuia sa fie inchis? Sau mai are 15 zile sa faca recurs la decizie ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.