ALERTĂ DE GRADUL ZERO Patru infractori au EVADAT și sunt căutați de...

ALERTĂ DE GRADUL ZERO Patru infractori au EVADAT și sunt căutați de zeci de jandarmii și polițiștii din Timiș. Cum a fost posibil

0
DISTRIBUIȚI

 

evadare

Alertă de gradul zero. Mai multe drumuri sunt blocate, iar zeci de subofițeri și ofițeri scotocesc zonă Buzias şi €“Lugoj, după ce patru minori au evadat de la o secție a Penitenciarului Timișoara, scrie lugojinfo.ro.

Mai multe surse din cadrul închisorii au declarat pentru lugojinfo.ro că ținerii au fost prezenți la apelul de dimineață, iar în jurul orei 11 au evadat.


Există informații conform cărora condamnații au evadat prin escaladarea gardului. Imediat în închisoare s-a dat alarmă, iar zeci de echipaje au plecat în căutarea fugarilor. Aceleași surse susțin că cei patru tineri au fost observați în zonă stației CFR Capăt, însă nu s-au urcat în tren. Ion Bejerita, un localnic, a declarat pentru lugojinfo.ro că unul dintre băieți era rănit. ”Au trecut pe-aici undeva în jurul orei 17, dar nu i-am băgat în seamă. Unul era rănit. Au venit dinspre padure”. Atât pădurea cât și drumurile laterale sunt scotocite de către polițişti. Oamenii legii fac apel la populație să sune la 112 dacă îi observă pe tineri. La acțiunea care se desfășoară în zonă participă efective de ordine mărite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.