Centura de Sud mai poate aştepta: Timişoara e după Vaslui, Giurgiu, Sfântu...

Centura de Sud mai poate aştepta: Timişoara e după Vaslui, Giurgiu, Sfântu Gheorghe şi Bârlad. La adresa cui tună şi fulgeră Nicolae Robu

1
DISTRIBUIȚI

Centura-Caransebes_1

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, este nemulţumit de forma în care Master Planul General de Transporturi a fost aprobat de către Comisia Europeană. Edilul a declarat astăzi că „din nefericire proiectul care a fost supus spre aprobare este cel care a fost întocmit în urma insistenţelor noastre şi în care a fost inclusă şi centura de Sud a Timişoarei, dar din păcate, neţinându-se cont de cerinţele noastre şi cu Timişoara pe poziţia cinci după Vaslui, Giurgiu, Sfântu Gheorghe şi Bârlad”.

Robu nu s-a sfiit să atace conducerea PSD Timiş pe care o consideră direct resposabilă de eşecul proiectului declarând că „cei din PSD au refuzat să facă front comun cu mine, pentru ca Timişoara să se găsească pe prima poziţie înaintea oraşelor enumerate mai sus.


Cu tot respectul pentru aceste oraşe, nu cred că se poate face comparaţia între traficul auto greu de la ei şi cel al Timişoarei. Cred că la noi într-o zi trec mai multe vehicule decât trec la ei într-o lună. Numai din răutate putea cineva să treacă centura Timişorei în acea poziţie”. La fel ca şi în dăţile trecute în care a considerat că Timişoara este nedreptăţită, edilul a reluat protestele vizavi de lipsa de fonduri alocate de la guvern pentru proiectele Timişoarei.

După ce a scris cu un marker pe o foaie zero lei, edilul a declarat în faţa camerelor de filmat că „eu când spun zero lei îi informez corect pe timişoreni şi mă refer la proiecte care nu sunt în jurisdicţia municipalităţii şi care ar putea fi finanţate. Cinci milioane de lei pentru spitalul de copii am primit şi e vorba de un spital pentru care numai dotările tehnice sunt de 100 de milioane de lei, dar noi ne-am descurcat mereu. Dar eu nu m-am plâns, mereu am găsit soluţii”. Edilul a menţionat şi că banii alocaţi de la guvern pentru proiectele cu finanţare europeană nu sunt o favoare făcută Timişoarei, ci un angajament luat faţă de Uniunea Europeană de la care niciun guvern nu se poate sustrage.

1 COMENTARIU

  1. bai gunoaielor,ati sustinut useleul,am tot spus bai jegosilor ca pana la guvernarea Boc,Timisul a fost in permanenta ignorat de psd.ia vedeti voi bai flegmelor,cati bani a alocat Boc pentru vestul tarii si cati au dat alte guverne !!! sa TUFinGAT de jeguri fara creier !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.