EVENIMENT de neratat! Cristi Minculescu şi Iris, din nou împreună, la Timişoara,...

EVENIMENT de neratat! Cristi Minculescu şi Iris, din nou împreună, la Timişoara, după trei ani de la despărțire

0
DISTRIBUIȚI

irisCristi Minculescu şi Iris vor concerta din nou împreună, în cadrul unui turneu care va avea loc în 14 oraşe din România, dar şi la Chişinău, concertul din Timişoara urmând să se desfăşoare duminică 20 septembrie, de la ora 19, la Filarmonica Banatul. .”Abia aştept să vă salut pe fiecare în parte în turneul naţional pe care cei de la Sublime ni l-au propus şi sper că ideea lor vine în întâmpinarea dorinţei voastre. Voi aţi dorit asta şi ne puteţi vedea şi asculta «Din Nou împreună»! E foarte reconfortant pentru mine să cânt din nou alături de o echipă de profesionişti desăvârşiţi cum sunt Nelu Dumitrescu, Valter Popa, Boro şi Relu Marin, să ducem împreună mai departe numele de Iris, ca pe o flacără întreţinută numai de voi! Cu toţii înţelegem acest turneu ca pe un nou început şi vă asigurăm că vă vom dărui tot ce avem mai bun… cântece mai vechi şi mai noi… şi recunoştinţa noastră, pentru că fără voi nu am putea exista! Vă mulţumim că veţi veni la concertul nostru!”, a declarat Cristi Minculescu.


Trupa Iris a apărut în 1976, prima formulă avându-i în componenţă pe Nuţu Olteanu (chitară, vocal), Emil Lechinţeanu (chitară bas) şi Nelu Dumitrescu (baterie). De-a lungul timpului, printre membrii ei s-au numărat nume sonore precum Florin Ochescu, Dan Bitman şi Sorin Chifiriuc. Pe la „Şcoala de rock Iris”, aşa cum a fost supranumită, s-au perindat circa 15 instrumentişti şi vocalişti. Cea mai recentă plecare din formaţie a avut loc în septembrie 2012, când solistul Cristi Minculescu a părăsit trupa, după 32 de ani de activitate.

După ce a anunţat ca părăseşte definitiv grupul alături de care a cunoscut consacrarea deplină, Cristi Minculescu, vocea care a dat marca inconfundabilă a trupei Iris, s-a stabilit în Germania, la Regensburg, împreună cu familia, şi a comunicat public, în repetate rânduri, că este vorba despre o hotarâre definitivă, dar că el rămâne deschis oricăror colaborări artistice şi că va reveni în România ori de câte ori va fi solicitat să susţină concerte.Biletele pentru concertul din Timişoara costă între 49 şi 119 lei în perioada de pres-sale (până în 10 august), urmând ca după această perioadă acestea să coste între 65 şi 160 lei. Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.