EXCLUSIV Nicolae Ioţcu, şpagă în cutia de whisky. Vezi cum l-a lovit...

EXCLUSIV Nicolae Ioţcu, şpagă în cutia de whisky. Vezi cum l-a lovit amnezia în faţa instanţei şi ce a spus despre denunţătorul Drăgan VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

iotcu la dna 2

Nicolae Ioţcu şi-a primit prima tranşă din şpagă într-o cutie de whisky după o discuţie pe tema contractelor de aparatură medicală pentru spitalul judeţean din Arad. Preşedintele Consiliului Judeţean Arad s-a dus la Cristian Drăgan, administratorul public al judeţului Arad acasă, iar după discuţii i s-au pus pe masă câteva teancuri de bani, prima tranşă din cei 20.000 de euro care trebuia să-i primească. Când a văzut cei 35.000 lei, Ioţcu a sărit de pe scaun şi a cerut ca banii să fie puşi în ceva şi să îi dea la plecare.


Teancurile de bani au fost băgaţi într-o cutie de whisky, iar cutia într-o plasă pe care Ioţcu  a preluat-o la plecare. Cutia  a fost găsită la percheziţie fără bani însă. Ioţcu s-a arătat înţelegător cu Drăgan care i-a spus că a intrat în cei 10.000 de euro pe care trebuia să-i mai dea, spunându-i că nu e o problemă şi să nu se grăbească.

Când a dat declaraţie în faţa instanţei, Ioţcu a susţinut, referindu-se la momentul când a fost prins cu cei 10.000 de euro, că nu-şi aduce aminte să fi discutat în maşină cu Drăgan despre bani. Preşedintele CJ Arad a susţinut că în momentul în care a vrut să coboare din maşină, Drăgan i-a întins ceva, spunându-i că este pentru el. Nicolae Ioţcu a fost lovit de amnezie, afirmând că nu îşi aminteşte ca pe drumul de la Lipova spre vila sa din comuna Vladimirescu să fi discutat despre bani. Acesta a încercat să se apere, motivând că nu a vru să arunce plicul cu cei 10.000 euro, ci l-a scăpat din cauza poliţiştilor de la DGA care l-au prins în flagrant. Referindu-se la cel care l-a denunţat, Cristian Drăgan, Ioţcu a declarat că nu-l poate numi prieten „dar în cadru profesional ne înţelegeam bine. Are ceva probleme în altă parte de a scris lucrurile acelea. Nimic din ce a susţinut nu este adevărat. Nu îmi explic de ce pentru că niciodată nu i-am cerut ceva ilegal”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.