Primarul Nicolae Robu are o explicaţie oficială de la Romprest. Vezi motivul...

Primarul Nicolae Robu are o explicaţie oficială de la Romprest. Vezi motivul INCREDIBIL pentru care au fost agresaţi jurnaliştii din Timişoara pe şantier

0
DISTRIBUIȚI

scandal santier unirii

După ce în urmă cu câteva săptămâni o echipă de jurnalişti de la un post local de televiziune a fost agresată de şeful de şantier de la Romprest, pentru că filma fără a avea acord oficial, primarul Nicolae Robu a prezentat şi explicaţia oferită de firma care reabilitează zona centrală din urbea de pe Bega.


Astfel, după ce a dat asigurări că aprovizionarea cu piatră pentru pavarea străzilor din centrul urbei decurge ca la carte şi că dacă nu vor mai exista probleme proiectul va fi gata în luna octombrie, primarul Nicolae Robu a vorbit despre situaţia incomodă care a avut loc pe şantier.

„Ei spuneau că de fiecare dată presa vine, și nu poate fi întâmplător, exect în pauza de masă, că și atunci erau în pauză de masă și că au văzut că ați pus camera pe oamenii care mâncau și că de aici se va reflecta că nu muncește. Ei spuneau că de asta a fost atâta nervozitate. Indiferent de orice, eu le-am spus că nu e în ordine ce s-a întâmplat. Eu în toate ocaziile i-am lăudat pe acești oameni, o fac și azi, dar le-am spus că nu aveau voie să procedeze astfel. Trebuia să spună că acum nu aveți voie să filmați, este pauză de masă, vă rugăm să veniți peste 15 minute”, a spus Robu.

Trebuie menționat că din filmarea făcută publică de jurnaliștii implicați se vede clar că muncitorii erau la treabă pe şantier şi nicidecum nu serveau masa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.