Se prelungește sau nu programul teraselor din Timișoara? Până la ce oră...

Se prelungește sau nu programul teraselor din Timișoara? Până la ce oră ar putea fi deschise și când se va lua decizia

0
DISTRIBUIȚI

terasa-darc

Iubitorii de distracţie în aer liber ar putea avea parte de veşti bune din partea municipalităţii, la finele acestei săptămâni. Aleşii locali se vor reuni în cadrul unui plen unde vor supune la vot, pe lângă alte proiecte, şi un act care prevede extinderea programului teraselor din zona centrală şi din Complexul Studenţesc.

“Propunem emiterea unei hotărâri de consiliu local privind modificarea Regulamentul privind conditiile de desfasurare a activităților de comerț stradal – terase sezoniere pe raza Municipiului Timișoara prevazut în Anexa 1 la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Timișoara nr.


43/1.03.2011, în sensul că Art.24 al.1 va avea următorul conţinut: “În perioada 01 IUNIE – 30 SEPTEMBRIE orarul de funcționare al teraselor va fi: În cartierul Cetate, Piata Victoriei, Piața Traian, Piața Unirii, Complexul Studențesc, Canal Bega: până la ora 01.00”, se arată în referatul proiectului.

Deşi mai mulţi cetăţeni au făcut reclamaţii la poliţie plângâdu-se că nu pot dormi de zgomotul de la terasele din Piaţa Victoriei, primarul Nicolae Robu a declarat recent că nu i se pare că zgomotul este de natură să deranjeze locatarii din blocurile învecinate. „Aceste persoane trebuie să înţeleagă că locuiesc într-un oraş şi că nu trebuie să fim deranjaţi nici când auzim un anumit zgomot care nu depăşeşte pragurile legale. Niciodată nu s-a întâmplat să constat de la una din terase gălăgie. Nu trebuie să fim nici la o extremă nici la cealaltă. Trebuie să fim civilizaţi şi să ne respectăm reciproc”, a conchis edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.