Serviciul DNA Timişoara, întărit cu doi procurori. Vezi cine sunt aceştia

Serviciul DNA Timişoara, întărit cu doi procurori. Vezi cine sunt aceştia

1
DISTRIBUIȚI

dna

Serviciul teritorial Timişoara al Direcţiei Naţionale Anticorupţie va avea de luna viitoare doi noi procurori, în urma suplimentării numărului de anchetatori la nivel naţional. Primul care va sosi este procurorul Codrin Gavra, care până acum a ocupat funcţia de șef secție urmărire penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, acesta instrumentând numeroase dosare de corupţie, cum ar fi cel legat de Finanţele din Arad sau de fraudele coordonate de la nivelul inspectoratului şcolar Arad.

Cel de-al doilea procuror este Alex Florenţa, venit în urmă cu un an la DIICOT Timişoara, după ce anterior a condus biroul Sibiu al DIICOT.


Printre dosarele grele instrumentate de Florenţa se numără cel al reţelei de cămătari şi notari de la Sibiu, prejudiciul fiind de peste un milion de euro, sau cel al reţelei care a umplut vestul României cu euro falşi, în care au fost trimişi, recent, în judecată  peste 40 de inculpaţi. Cei doi vor fi numiţi cu delegaţie, urmând ca în cursul lunii septembrie să participe la interviul pentru numirea definitivă ca procuror DNA.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.