Amenajarea Turnului de Apă din Iosefin, prea costisitoare pentru Primăria Timişoara. Ce...

Amenajarea Turnului de Apă din Iosefin, prea costisitoare pentru Primăria Timişoara. Ce soluţie caută pentru obiectivul lăsat în paragină

1
DISTRIBUIȚI

turnul de apa fabric (7)

Obiectivele vechi care pe vremuri dădeau renumele urbei de pe Bega par să nu mai intre în sfera de interese ale administraţiei locale. Recent vă prezentam cazul ceasului cu flori din centrul oraşului, care se află în stare avansată de degradare. Între timp, municipalitatea visează la fântâni de milioane de euro pe Bega sau la ducerea liniilor de cale ferată în subteran. Spre exemplu, unul obiectivele care suscitau interesul municpalităţii acum circa doi ani era Turnul de Apă de Iosefin.


La finele anului 2013, viceprimarul Traian Stoia anunţa că poliţiştii locali au emis somaţii către Primăria Timişoara pentru repararea unor obiective precum Primăria Veche sau Turnul de Apă din Iosefin. Deşi discuţiile de la acea dată anunţau şi amenajarea unei terase în zonă pentru valorificarea comercială a spaţiului, totul pare să fi rămas în coadă de peşte după ce Stoia a fost tras pe dreapta de primarul Robu şi atribuţiile acestuia i-au fost pasate city managerului Sorin Drăgoi.

„Obiectivul a fost cuprins în planul de reparaţii din anul 2014, lucrările fiind estimate la aprox. 140.000 lei (reparaţii acoperiş, înlocuire geamuri sparte, pavoazări curte interioară etc.). Având în vedere suma prea mare necesară pentru reparaţii şi întreţinerea obiectivului, s-au purtat discuţii pentru închirierea spaţiului”, a informat Primăria Timişoara pentru PRESSALERT.ro, vizavi de valorificarea obiectivului.

1 COMENTARIU

  1. Pe turnul in discutie, nu cel din imagine, sunt o sumedenie de antene. Chiriile ce sunt incasate pe ele, nu s-au adunat suficient ca sa fie si renovat? Cu putina minte s-ar putea deschide restaurant sau cafe-bar acolo. Dar de unde minte? Mai asteptam…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.