CântătoROBU loveşte din nou. Ascultă cum sună noua sa piesă, dezvăluită la...

CântătoROBU loveşte din nou. Ascultă cum sună noua sa piesă, dezvăluită la întoarcerea din concediu VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu si nicu cavaci chitara

Primarul Nicolae Robu şi-a încheiat sejurul în Sardinia și, probabil pentru a sărbători sau pentru a nu mai obosi fanii cu vechea piesă „Ca marea”, edilul a postat pe pagina sa de Facebook un nou videoclip, pentru o piesă numită „Suntem ca norii”.

Acesta a explicat că „a fost minunat, m-am simțit foarte, foarte bine! Și… dacă tot am avut mare succes anul trecut, postând, chiar înainte de plecarea la aeroport, pe Facebook, una din compozițiile mele muzicale – e vorba de piesa «Ca marea», ajunsă, fără publicitate, la peste 14.000 de vizualizări -, am decis să repet gestul.


Așadar vă ofer, la link-ul de mai jos, piesa «Suntem ca norii», pe superbele versuri intitulate «E veșnică pe lume doar schimbarea», aparținând lui P.B. Shelley (partea vocală e compusă și ea, dar… trebuie trasă în studio, ca și în cazul piesei «Ca marea»). Dacă vă place, clicuiți Like. Dacă nu vă place, postați textul «O prostie marca Robu și asta, ca pasajul Michelangelo, Biblioteca UPT și ca toate celelalte realizări» :))).

1 COMENTARIU

  1. nea laie lautaru, stai acolo si cantale rromanasilor plecati si ateapta like de la ei! noi cand o sa iti simtim lipsa te chemam i TM!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.