Descoperire ȘOCANTĂ: un bebeluș bătut de mamă și abandonat pe un câmp....

Descoperire ȘOCANTĂ: un bebeluș bătut de mamă și abandonat pe un câmp. În ce stare este micuțul

1
DISTRIBUIȚI

bebelus

Un băieţel de un an şi 3 luni a fost abandonat în această dimineaţă pe câmp, la intrare în Ciclova Română. Acesta a fost găsit de un cioban şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul din Oraviţa. Minorul se afla într-o stare deosebit de gravă, cu hipotermie, insuficienţă respiratorie şi multiple semne de violenţă pe corp, scrie radioresita.ro.


Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost abandonat copilul. Principala suspectă este chiar mama acestuia, care are doar 16 ani. Micuţul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, a fost stabilizaţ dar în continuare starea acestuia este gravă. Din această cauză medicii au decis să-l trimită la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu din Timişoara. Şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin a deschis o anchetă, iar dacă mama este găsită vinovată va fi decăzută din drepturile părinteşti.

1 COMENTARIU

  1. Mamele minore nu ar trebui lasate singure si nici in sanul familiei.
    Familiile romane sunt conservatoare, considerand ca venirea unui copil, la o varsta atat de frageda, este o mare rusine.. Traim in evul mediu?
    Ele au lipsit din viata copilului lor.
    Foarte trist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.