Două motociclete și un TIR, implicate într-un grav accident de circulație. Ce...

Două motociclete și un TIR, implicate într-un grav accident de circulație. Ce s-a întâmplat

3
DISTRIBUIȚI

accident motociclist 5

Traficul a fost blocat complet în această după-amiază pe DN7, preț de mai bine de două ore, în urma unui accident. Potrivit reprezentanţilor poliţiei rutiere, acestaa avut loc în apropierea localităţii arădene Ilteu, pe DN 7, fiind implicate două motociclete, pe care se aflau în total trei persoane, şi un TIR.

„Mai mulţi motociclişti circulau spre Deva, iar într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, din cauza unor denivelări de pe partea carosabilă, doi motociclişti au intrat pe contrasens, unde au intrat în coliziune cu un TIR”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Ovidiu Liber, citat de Mediafax.

Cele trei persoane aflate pe motociclete au fost rănite, o femeie şi un bărbat care erau pe aceeaşi motocicletă fiind răniţi foarte grav.


Femeia a fost preluată de un elicopter SMURD, iar ceilalţi doi răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

În urma impactului, rezervorul TIR-ului a fost avariat, iar o tonă de motorină s-a scurs pe şosea.

Traficul a rămas blocat în ambele sensuri până în jurul orei 16.00, la finalizarea cercetărilor fiind necesar să se acţioneze cu material antiderapant.

Foto: Arhivă

3 COMENTARII

  1. Probabil au circulat cu viteza legala pe acel tronson de drum insa, orbiti fiind de soare nu au reusit sa se inscrie in curba pe banda de circulatie si au ajuns pe banda opusa…..Teribilisti de 2 lei lipsiti de experienta, sper ca au card de sanatate si in caz mai grav se pot preleva niste organe

  2. Nicu Molnar … , esti un mare bou . Nu iti doresc sa ai parte in familie de asa o nenorocire . Bai nenorocit de fierar betonist ce esti!!! Jeg al societatii frustrat ce esti!

  3. Nu inteleg de ce trebuie sa existe comentarii de genul lui Nicu care este ori lipsit de suflet, ori este sarcastic intr-o situatie in care chiar nu este necesar si mai ales sa catalogheze victimele ca fiind „teribilisti de 2 lei lipsiti de experienta” cand nu are toate datele, in plus se contrazice singur prin inceputul comentariului. zoran de asemeni nu este tocmai un exemplu, dar probabil a facut afirmatia la suparare.
    ACUM PE DE ALTA PARTE CAT NOI NE CERTAM CA FRAIERII PLATITORI DE „Romania functioneaza cu taxe letale” si ei in loc de reparat drumul monteaza un semn.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.