Mall-ul parfumurilor te aşteaptă cu surprize la împlinirea unui an. Vezi care...

Mall-ul parfumurilor te aşteaptă cu surprize la împlinirea unui an. Vezi care este marele premiu

0
DISTRIBUIȚI

laparfumerie 1

Mall-ul parfumurilor, magazinul site-ului Laparfumerie.ro, aniversează un an de existenţă. De la produse de nişă, lansate în colecţii limitate, până la cele mai vândute mărci de pe piaţă, toate se regăsesc pe laparfumerie.ro. Parfumuri unice cum ar fi Excentric Molecules, branduri exclusiviste artizanale, artistice şi în cantităţi limitate precum  L’Artisan Parfumeur, Montale, Mancera, Serge Lutens sau Amouage, parfumuri ale celebrităţilor, de la Coco Chanel la Jennifer Lopez, plus multe alte branduri, toate sunt la câteva click-uri distanţă pe laparfumerie.ro.

Laparfumerie.ro se adresează atât persoanelor fizice cât şi persoanelor juridice.


Oferta de cosmetice profesionale este extrem de competitivă şi cuprinde o gamă diversificată de branduri precum  Schwarzkopf Professional, Farouk System CHI, Revlon, Orofluido, Redken, Matrix, TIGI, Tangle Teezer.

Te aşteptăm  în magazinul din Timişoara, pe strada Carol Telbisz, nr. 3, în perioada 3 – 8 august. Vă întâmpinăm cu băuturi răcoritoare, eşantioane cadou şi cupoane cadou. Marele premiu pentru cei care ne vizitează în această perioadă – un Platinum Card cu reducere permanentă şi nedeterminată. Ne vedem în mall-ul parfumurilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.