Opt polițiști acuzați că au mușamalizat un accident rutier vor fi cercetați...

Opt polițiști acuzați că au mușamalizat un accident rutier vor fi cercetați în libertate

0
DISTRIBUIȚI

Control tehnic al masinilor aflate in trafic efectuat de Politia Rutiera alaturi de Registrul Auto Roman (RAR), in Bucuresti

Adjunctul Poliției Rutiere București, Daniel Piștea, și alți șapte polițiști de la Brigada Rutieră și Secția 2 din Capitală, acuzați că au încercat să mușamalizeze un accident rutier, vor fi cercetați în libertate, a decis sâmbătă Judecătoria Sectorului 1.

Magistrații au respins cererea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 de arestare preventivă a celor opt polițiști, însă decizia nu este definitivă.


Doar autorul accidentului, Marius Maghiari, a fost pus sub control judiciar.

Comisarul Daniel Piștea, adjunct la Brigada Rutieră București și Ioan Daniel Bocan, șeful Secției 2 Poliție, împreună cu alți doi polițiști de la Brigada Rutieră, Liviu Daniel Cânea și Auraș Eugen Țuțui, precum și trei agenți de la Secția 2 de Poliție, Mihăiță Georgică Anghel, Ovidiu Gheorghe Sanfira, Marian Lupu Pasăre, sunt acuzați de procurori că au încercat să mușamalizeze un accident rutier produs de colegul lor Marius Maghiari de la Brigada Rutieră.

Potrivit unor surse judiciare, Marius Maghiari a accidentat o femeie pe raza Secției 2 Poliție din Capitală, însă polițiștii au încadrat evenimentul ca fiind accident de muncă.

Polițistul ar fi încercat să ajungă la o înțelegere amiabilă cu femeia, după care i-ar fi oferit bani pentru a nu depune plângere împotriva lui.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.