Robbie Williams a dat startul unei noi ediţii a festivalului Sziget: „M-am...

Robbie Williams a dat startul unei noi ediţii a festivalului Sziget: „M-am îngrăşat, am slăbit, am fost la dezintoxicare şi între timp am devenit un superstar internaţional“ FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

robbie1Ediţia din acest an a festivalului Sziget, manifestare ce atrage în fiecare an numeroşi spectatori din Timişoara, având în vedere că se desfăşoară pe Insula Libertăţii din Budapesta, a pornit la drum luni, cu un concert de nota zece susţinut de Robbie Williams, care a fost atracţia principală a manifestării care se desfăşoară până duminică. Setlistul lui Robbie Williams de ieri seară de la Budapesta a fost în mare parte acelaşi cu cel pe care fanii artistului l-au degustat şi cu ocazia concertului pe care acesta l-a susţinut recent în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Ca de obicei, Robbie şi-a început concertul cu Let Me Entertain You, iar printre hiturile care s-au făcut auzite la faţa locului s-au numărat şi The Road To Mandalay, Supreme, Angels, Rock DJ, Feel sau Millenium. Alături de hiturile sale, artistul a interpretat şi o serie de cover-uri inclusiv un Bohemian Rhapsody în timul căreia pe ecranele de la faţa locului au fost proiectate imagini din videoclipul celor de la Queen, frânturi din I still havent found what i am looking for (U2) sau My way (Claude François). Surprinzător, Robbie Williams a interpretat şi pasaje din piese ca 99 problems sau Royals (Lorde), iar la un moment dat a cântat acapella şi celebra baladă Wonderwall a celor de la Oasis, „una din compoziţiile mele“, după cum a declarat la faţa locului. Conform planului, una din fanele lui Robbie Williams a fost invitată pe scenă să cânte alături de el. Norocoasa spectatoare a avut în mână şi o biografie neautorizată a artistului pe care acesta iniţial a refuzat să o semneze, dar la huiduielile publicului a revenit asupra deciziei. Ca un adevărat entertainer, Robbie a avut o serie de „poveşti“ între piese. „Pentru cei sub 30 de ani, da-ţi-mi voie să mă prezint. Am fost faimos în anii 90. Am făcut parte din formaţia aceea….– moment în care aristul a cântat câteva frântruri din Could it be magic de Take That – m-am îngrăşat, am slăbit, am fost la dezintoxicare  şi între timp am devenit un superstar internaţional“, a spus artistul pe scenă.

Show-ul lui Robbie Williams a început cu o precizie uimitoare (chiar cu două minute înainte de ora 21.30) şi a durat exact 90 de minute.


Pe scena principală astăzi vor urca Gentleman, Asaf Avidan, Quimby, Florence and The Machine, urmând ca până duminică aici să fie prezenţi Gogol Bordello, The Horrors, The Script, Alt – J, The Maccabees, The Thing Things, Foals, Ellie Goulding, Awolnation, Marina and the Diamonds, Kasabian, Avicii, Hollywood Undead, Major Lazer, Kings Of Leon, Kraftklub, Rudimental, Limp Bizkit şi Martin Garrix. La scena A38 de la faţa locului melomanii vor avea parte de concerte cu Selah Sue, Future Islands, Jungle, Infected Mushroom, Yellow Claw, Halestorm, Tyler The Creator, SBTRKT, Interpol, The Subways, Jamie Woon, The Gaslight Anthem, Drpokick Murphys, Gramatik, Knife Party, Foxes, Paloma Faith, Nero, Jose Gonzales, Kwabs, Milky Chance, C2C sau  Sigma. După ce anul trecut au fost singurii timişoreni invitaţi în cadrul celebrului festival Sziget care se desfăşoară în capitala țării vecine, ansamblul va urca din nou pe scena Chill Garden din cadrul acestei manifestări, spectacolul lor fiind programat sâmbătă 16 august de la ora 03, la Cökxpôn Chill Garden & Beach.

FOTO: Kozma Zsuzsi – Origo


LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.