ȘOCANT Un tânăr de 25 de ani, înjunghiat de propriul bunic. Ce...

ȘOCANT Un tânăr de 25 de ani, înjunghiat de propriul bunic. Ce l-a împins pe bătrân la un asemenea gest extrem

0
DISTRIBUIȚI
injunghiata timisoara
Un tânăr de 25 de ani a fost înjunghiat de bunicul său în urma unor discuţii şi ameninţări aruncate de unul spre altul.
Problemele mocneau de ceva vreme, mai precis din urmă cu vreo doi ani, scrie aradon.ro. Atunci tatăl tânărului a murit, iar mama lui a plecat la muncă în străinătate în speranţa că va produce bani destui pentru „o pâine mai albă” pentru fiul ei.


Încă de atunci tânărul a rămas cu bunicii lui. Nemulţumirea cea mare a bunicului de 63 de ani era că, deşi nepotul lui avea 25 de ani, fiind un tânăr în putere, acesta nu lucra nicăieri şi trăia din banii bătrânilor. În seara de luni lucrurile, însă, au degenerat. Bătrânul de 63 de ani stătea la masă şi mânca lubeniţă. Nepotul lui de 25 de ani a venit şi i-a cerut socoteală bătrânului care, se pare, povestea în stânga şi în dreapta că ar vrea ca tânărul să moară. Atât i-a trebuit bunicului: a luat cuţitul cu care a tăiat lubeniţa şi l-a băgat în nepotul lui. Nu o dată, ci de patru ori. Şi tânărul ar fi fost înjunghiat chiar de mai multe ori dacă nu ar fi intervenit bunica lui. Imediat după ce şi-a înjunghiat nepotul, sexagenarul a luat-o la fugă. În tot acest timp, bunica a încercat să îi acorde primul ajutor tânărului şi a anunţat autorităţile.
O ambulanţă l-a transportat pe rănit la Spitalul Judeţean Arad, acolo unde medicii au reuşit să îl stabilizeze. „Tânărul a ajuns la spital luni seara, cu înjunghiere abdominală. Avea ruptură de splină, s-a intervenit în cursul nopţii. Prognosticul este bun” – spune dr. Adrian Wiener, manager al Spitalului Clinic de Urgenţă Judeţean Arad.
Bătrânul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și este acuzat de tentativă de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.