Timişoreni, se pregăteşte o nouă plimbare cu bicicleta în natură. Care este...

Timişoreni, se pregăteşte o nouă plimbare cu bicicleta în natură. Care este traseul

0
DISTRIBUIȚI

tura ciclista banateana

„Verde pentru Biciclete” îi invită pe iubitorii mersului pe două roţi la o nouă tură ciclistă bănăţeană. Cea de-a cincea pedalare în natură din acest an are loc duminică, 23 august.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Stația E2 din Piața Gheorghe Domășneanu (sens AEM), la ora 15.30.


De la ora 16.00, participanţii vor pleca pe traseul AEM – Urseni – Moșnița Nouă – Moșnita Veche – Pădurea Bistra – Mal Bega- Plopi. Lungimea traseului este de aproximativ 35 km, iar durata de parcurgere este de aproximativ trei ore. În timpul turei, se vor face popasuri de regrupare, precum şi de realimentare cu apă şi mâncare.

Potrivit organizatorilor, traseul este accesibil doar bicicletelor mountainbike corespunzător echipate şi se recomandă purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. De asemenea, participanţii sunt rugaţi să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci și protecție solară.

Această tură bănățeană este cea de-a cincea dintr-o serie de şase care vor avea loc în acest an. Scopul acestor ture cicliste bănăţene este acela de a încuraja mișcarea în aer liber, de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a-i face pe biciclişti să petreacă timp de calitate, bucurându-se de natură şi de o plimbare pe două roţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.