La Timişoara se inventariază pistele de biciclete cu probleme. Cât de dezastruoase...

La Timişoara se inventariază pistele de biciclete cu probleme. Cât de dezastruoase sunt unele dintre ele

1
DISTRIBUIȚI

verde pentru biciclete

După ce l-au convins pe primarul Nicolae Robu să fie de acord cu crearea unui număr special la care bicicliştii să-i reclame pe şoferii care-şi lasă maşinile pe pistele de ciclism, şi nu numai, echipa „Verde pentru Biciclete” a organizat o nouă acţiune. Astfel, weekend-ul trecut, mai mulţi biciclişti din Timişoara şi-au dat întâlnire pentru a discuta despre infrastructura din oraş, în special despre problemele existente referitoare la piste.

Prin urmare, reprezentanţii „Verde pentru Biciclete” s-au gândit să facă o centralizare a acestor probleme, care nu sunt deloc puţine. Tocmai de aceea, iubitorii mersului pe două roţi sunt încurajaţi să semnaleze şi ei problemele cu care se confruntă zi de zi AICI!

„Verde pentru Biciclete” a şi notat câteva dintre pistele de biciclete din oraş care nu sunt corespunzătoare.


Astfel, aflăm că pe B-dul Cetăţii pista este foarte strâmtă, motiv pentru care nu e loc pe trotuar pentru un biciclist şi un pieton concomitent. La fel se întâmplă şi pe o porţiune de pe strada Cluj, dar şi pe B-dul C.D. Loga. De asemenea, pe Brâncoveanu, există un risc crescut de accidente, din cauza comercianţilor care expun în stradă, pista de la Parcul Botanic este distrusă, iar la cea din centrul oraşului spre Piaţa Bălcescu cresc crengile copacilor prin dale. Totodată, un timişorean a semnalat faptul că pe Calea Lipovei, trotuarul şi pista de biciclete sunt ocupate de un stâlp de înaltă tensiune.

pista de biciclete lipovei

1 COMENTARIU

  1. Pista construită pe malul Begăi este ridicol de îngustă , parca e facuta pt clasele 1-4.N-am idee ce a fost în capul proiectantului.Și nici a constructorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.