BĂTAIE între doi elevi din Lugoj, chiar în curtea școlii, finalizată cu...

BĂTAIE între doi elevi din Lugoj, chiar în curtea școlii, finalizată cu intervenția ambulanței. Cum se apără direcțiunea școlii vorbind de o simplă „joacă”

0
DISTRIBUIȚI

elev batut lugoj

Un nou caz de violenţă într-o şcoală din judeţul Timiş. Un elev de 13 ani, care învaţă la Şcoala „Eftimie Murgu” din Lugoj, a fost bătut, în această dimineaţă, de un alt coleg chiar în curtea şcolii.


Liceanului i s-a făcut rău după ce a primit un pumn în stomac, motiv pentru care profesorii au sunat la 112. Astfel, băiatul a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi a ajuns la Urgenţe la Spitalul Municipal Lugoj.

Potrivit Cetăţeanul.ro, se pare că între elevul bătut şi un alt licean a izbucnit un conflict, după care cei doi au început să se lovească în curtea şcolii. „Facem o anchetă internă, după ce stabilim exact cum s-a întâmplat, vom putea da detalii. În timpul unei pauze, un elev a lovit un alt elev, în joacă. Am preferat să chemăm cadre medicale specializate, dar nu este nimic grav”, a declarat Daniela Fiat, directorul Şcolii „Eftimie Murgu” din Lugoj.

Medicii de la Serviciul de Ambulanţă au precizat că „băiatul a acuzat dureri de burtă, a fost preluat din incinta şcolii şi transportat la spitalul din Lugoj, secţia Urgenţe. Va fi supus mai multor investigaţii medicale”. Vă reamintim că, în urmă cu câteva luni, la o altă şcoală din Lugoj, două eleve au fost filmate în timp ce se băteau într-o sală de clasă.

Foto: Cetăţeanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.