Preşedintele PSD Timişoara, Sebastian Răducanu : „Această măsură a interzicerii a accesului...

Preşedintele PSD Timişoara, Sebastian Răducanu : „Această măsură a interzicerii a accesului bicicliştilor este lipsită de sens”. Cu ce SOLUŢIE vine

1
DISTRIBUIȚI

sebastian raducanu 1

La aproape o săptămână distanţă de la momentul în care biciliştii din urbea de pe Bega ieşeau în stradă să protesteze împotriva deciziei Comisiei de Circulaţie a Primăriei Timişoara, care le-a interzis accesul prin zonele pietonale, preşedintele PSD Timişoara, Sebastian Răducanu, a luat atitudine faţă de decizia municipalităţii.


Acesta a declarat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă că „această măsură a interzicerii a accesului bicicliştilor este, din punctul meu de vedere, lipstă de sens. Nu cred că trebuie să sufere toţi bicicliştii din cauza unor teribilişti. Îi propun primarului Nicolae Robu o dezbatere publică, considerând că această problemă se poate rezolva prin dialog. Dat fiind faptul că sunt limitate, zonele pietonale necesită să fie gestionate separat şi să aibă o dezvoltare coerentă”. Practic, Răducanu a opinat că ar fi nevoie ca zona pietonală din centrul Timișoarei să fie gestionată după modelul marilor centre comerciale, care permit doar câteva magazine sau restaurante cu un anumit specific.

„Cred că e mai important să vedem ce tip de afeceri se pot dezvolta în zonele centrale decât să ne luăm de nişte biciclişti. Mi se pare anormal ca în centrul oraşului să găsim trei afaceri de ruletăsau păcănele”, a completat pesedistul. Cât despre reglementarea circulaţiei bicicliştilor prin centru, şeful PSD Timişoara e de părere că „spre exemplu, pe strada Mărășești se poate delimita o parte din stradă exclusiv pentru bicicliști sau roleri și astfel nu va mai avea loc niciun accident”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.