Simpozion inedit despre importanţa kinetoterapiei în recuperarea afecţiunilor ortopedice, la Timişoara. Cine...

Simpozion inedit despre importanţa kinetoterapiei în recuperarea afecţiunilor ortopedice, la Timişoara. Cine l-a organizat şi cum puteţi beneficia de masaj gratuit (P)

0
DISTRIBUIȚI

simpozion cciat

Eveniment medical inedit, astăzi, la Timişoara. Este vorba despre cel de-al doilea simpozion organizat de Centrul de Kinetoterapie şi Masaj Banat SRL, creat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş. Acesta a avut tema „Conştientizarea beneficiilor kinetoterapiei pentru patologia osteoarticulară”, iar prelegerile din cadrul simpozionului au fost susţinute de medicul Jenel Pătraşcu, şeful Clinicii de Ortopedie II de la „Judeţean”, şi kinetoterapeutul Lucian Galoşi.

„Aceste simpozioane, cât şi campania de sensibilizare se adresează persoanelor care trebuie să ştie despre beneficiile kinetoterapiei în domeniul medical. Dorim să conştientizăm persoanele că au nevoie de aceste servicii, plus că noi le oferim gratuit prin intermediul centrului de kinetoterapie. Spre deosebire de alte camere de comerţ, noi suntem prima cameră de comerţ din ţară care ne-am adresat acestui grup vulnerabil. Deja am oferit 1.600 de servicii medicale gratuite. Sigur că sunt şi servicii pe care le oferim contracost, dar la preţuri mici”, a explicat, astăzi, Florica Chiriţă, director general al CCIAT.

„Tema simpozionului a fost aceea de a face cunoscut populaţiei faptul că în Timişoara există clinici de ortopedie, cât şi centre de recuperare a pacienţilor, la care pot apela”, a precizat medicul Jenel Pătraşcu.


Simpozionul s-a adresat cadrelor medicale, atât medicilor specialişti, medicilor de familie, kinetoterapeuților cât şi tehnicienilor maseuri.

masaj giroc

De asemenea, odată cu acest simpozion a fost lansată şi cea de-a treia campanie de conştientizare a publicului cu privire la importanţa şi beneficiile kinetoterapiei şi masajului în diferite patologii. Astfel, de astăzi până vineri, între orele 10.00 – 18.00, un cort al centrului a fost amplasat în Calea Girocului din Timişoara, colţ cu str. Martir Ioan Stanci. Aici, specialişti angajaţi ai centrului vor oferi pliante şi se vor face demonstraţii practice privind procedurile de kinetoterapie şi masaj terapeutic.

Centrul de Kinetoterapie şi Masaj Banat este o structură de economie socială (SES) creată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în cadrul unui proiect european. Acesta oferă servicii de fizioterapie, kinetorerapie și masaj terapeutic pentru adulţi şi copii. De asemenea, centrul sprijină grupurile vulnerabile, care beneficiază de aceste servicii gratuit. Centrul de Kinetoterapie și Masaj Banat are sediul în comuna Giroc, str. Neptun nr.3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.