TUPEU Directorul tehnic al Colterm acuză PRESSALERT.ro de dezinformare, după ce în...

TUPEU Directorul tehnic al Colterm acuză PRESSALERT.ro de dezinformare, după ce în repetate rânduri conducerea a refuzat să dea informații despre datorii. Vezi de ce nu se dau informaţii

3
DISTRIBUIȚI

sediul-colterm-021

Lipsa de interes a conducerii Colterm în legătură cu informarea corectă a populaţiei depăşeşte orice limită.

Astăzi, directorul tehnic al Colterm, Emil Şerpe, a fost prezent la un colegiu prefectural unde a a oferit detalii legate de stocurile pentru această iarnă. La finalul colegiului, după ce a terminat de dat delaraţii pentru presă, aceasta a acuzat PRESSALERT.ro că dezinformează, după ce i-am cerut să repete niște cifre.

Vă reamintim că site-ul nostru a fost primul care a dezvăluit că sistarea furnizării de apă caldă către zeci de mii de locuințe din Timișoara s-a produs din cauza datoriilor companiei către societatea furnizoare de gaz.


Timp de mai multe zile PRESSALERT.ro a încercat să contacteze conducerea Colterm pentru a afla valoarea datoriilor companiei, însă directorul general Mircea Cristian nu a fost de găsit. Mai mult, acesta a fost invitat și la PRESSALERT Live, însă purtătorul de cuvânt al companiei , Ofelia Hergheliu, a transmis că directorul general este la București. După ce i-am atras atenția lui Șerpe că de mai multe ori ni s-a refuzat accesul la informații, acesta a menționat că nu are sens ca cifrele aferente datoriilor să fie făcute publice, asta pentru a nu crea panică în rândul populației care ar putea să se debranșeze.

3 COMENTARII

  1. Robule, unde ai gasit mascariciul asta de director tehnic, aha, este liberal 100 %, normal. Nu vrea sa panicheze lumea dar vrea sa-i lase in frig. Numai tampenii debiteaza! Au 3000 de tone de carbune {mult, o zi jumatate de functionare}, 100 tone de combustibil de ala bun [o jumatate de zi de functionare], pacura {„prostu” nu stie ca nu are voie sa mai arda smoala aia}. CIne mai face contract pentru gaz cu mincinosii astia cand nu au fost in stare sa-i plateasca nici pe aia dinainte. Toti vorbesc de datoriile Calorului catre altii, dar cu noi prapaditii de angajatii cum ramane ca au de platit nenorocitii astia de directori restante salariale inca din 2007 in valoare de 37 milioane lei {ati auzit bine}. Sa le stea in gat cele 10 milioane de euro profitul pe anul trecut. Lasa ca imprumuta inca 50 milioane lei Robu pentru voi ca sa va lafaiti.

  2. nu inteleg asta, sistemul centralizat este subventionat si totusi este mai scump decit incalzirea individuala nesubventionata.
    oare cit este subventia de la buget pentru acesta gaura neagra? anul trecut datoria impartita la 300,000 de locuitori (deci nu raportata la nr. de abonati era parca 1000 de lei). la cit este pun pariu ca fiecare abonat putea sa primeasca cadou 1000-1500 de euro de la stat pentru a isi instala centrala proprie si statul tot ar fi facut economie. dar cine sa aiba interes sa inchida aceast gigant falimentar?
    In sinnicolaul mare primaria a ajutat populatia sa isi puna centrala proprie, a inchis sistemul centralizat si toti au fost multumiti, populatia a platit incalzirea mai putin si primaria nu mai plateste decit ajutorul pentru cei cu venituri mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.