CH Poli, determinată să-și schimbe norocul într-o serie de FOC. Câte meciuri...

CH Poli, determinată să-și schimbe norocul într-o serie de FOC. Câte meciuri vor juca alb-violeții în următoarele două săptămâni

0
DISTRIBUIȚI

ch poli galati (4)

Formația de handbal timișoreană a avut parte de o pauză în Liga Națională după trei partide încheiate frustrant, cu eșec la limită. CH Poli a căzut pe locul 9 după finalul turului și o așteaptă două întâlniri foarte grele cu bucureștenele CSM, în deplasare, respectiv Steaua, acasă.

Joi, bănățenii evoluează pe terenul lui CSM București, grupare care tocmai s-a calificat în grupele Cupei EHF și care e clasată pe 3 în campionat. Duminică, la Timișoara vine Steaua, a patra clasată. Pentru CH Poli urmează în luna decembrie un program infernal cu 5 partide în 14 zile. În ultimele trei jocuri (Reșița, Dinamo, Odorhei), alb-violeții au cedat la un singur gol diferență.

”Avem două jocuri grele. Sunt echipe care joacă în Europa. CSM nu voia să evolueze acum cu noi. Pentru că au avut meci cu Frigorifico Morazzo. Am avut o pauză consistentă. Apoi avem pauză de trei săptămâni… Jucăm și în Cupă cu Odorhei, cinci meciuri in 14 zile. Ne antrenăm bine, ei au o echipă cu care pot câștiga campionatul. Au jucători importanți. Cu ei am evoluat la Jimbolia, nu aici. Sper ca în utlimele jocuri să avem parte de noroc, pentru că am evoluat bine în ultimele meciuri și am pierdut în final”, a declarat Pero Milosevic, antrenorul lui CH CSU Politehnica.

”Eu cred că trebuie să evoluăm bine în apărare.


CSM are o bancă mai lungă. Eu am câțiva jucători care vin de la echipa a doua. Noi trebuie să muncim mult ca să recuperăm această diferență. E dificil să fii în formă atâtea jocuri, noi am evoluat bine în toate aceste meciuri. CSM e o echipă foarte bună, dar trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru. Eu cred că putem juca bine și să recuperăm punctele”, a mai spus tehnicianul lui CH Poli.

Iulian Halcă, apt înainte de operație

CH Poli va miza în continuare pe Iulian Halcă, deși extrema urmează să se opereze în iarnă. ”Halcă se antrenează, nu are mari probleme. Ne va ajuta în aceste jocuri apoi se va opera. Sperăm că se va recupera apoi complet”, a conchis Pero Milosevic. Jucătorul spune că nu mai e deranjat așa de tare de genunchiul la care a avut afectat ligamentele încrucișate. ”Nu cred că e așa de grav, altădată simțeam altfel, mai mult trebuie curățat puțin meniscul. Am un program mai special, apoi după masă mă antrenez cu echipa”, a precizat Halcă.

Jucătorul timișorenilor speră ca echipa sa să fie mai proaspătă joi, pentru a face față apoi programului greu. ”E un program destul de încărcat, fără meciuri se simte acest lucru. CSM-ul e pe val, s-au calificat acum, sper să-i găsim mai obosiți și să ne întoarcem cu puncte… Simt că suntem mai puternici, mai legați, cu străinii de acum parcă suntem și în apărare mai buni. Așteptăm să scoatem trei victorii din următoarele cinci meciuri. Nu avem ce să facem, deși e foarte greu după eșecurile acestea”, a adăugat Iulian Halcă. Totodată, jucătorii sunt cu gândul la rezolvarea problemelor financiare. ”S-au făcut niște promisiuni, ni se vor da bani pentru o lună jumătate, așteptăm și decizia Curții de Conturi”, a conchis Halcă.

Partida CSM București – CH Poli Timișoara se dispută joi, de la ora 17.15 (Digi), în Sala Rapid, meciul contează pentru prima rundă a returului. Pe lângă duelul cu Steaua de duminică, bănățenii vor mai juca alte trei jocuri, toate în deplasare, la Turda și Ploiești în campionat pe 10 și 13 decembrie, respectiv la Odorhei în Cupă pe 17 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.