FLAGRANT Cei care au aruncat la protest cu ouă în balconul Operei...

FLAGRANT Cei care au aruncat la protest cu ouă în balconul Operei din Timişoara şi cel care i-a plătit, fotografiaţi în acţiune. Dacă îi RECUNOŞTI trimite-ne un mesaj GALERIE FOTO

7
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1723615958">

oua 1

După ce ieri am publicat pe PRESSALERT.ro fotografia cu unul dintre cei care, marţi seara, în timpul demonstraţiei împotriva clasei politice, a aruncat cu ouă în spectatorii ieşiţi în pauză, în balconul Operei din Timişoara şi a şi recunoscut acest lucru, am primit de la unul dintre demonstranţi mai multe fotografii care indică faptul că a fost vorba de o acţiune organizată.

„Au venit lângă noi. Eram cu mai mulţi prieteni care au văzut şi ei ce se întâmplă. Era un grup de tineri. Râdeau, se vedea că nu au nicio legătură cu protestul şi cu ce se cerea în piaţă. Unul dintre ei a venit cu o pungă în care erau mai multe ouă. Le-au împărţit între ei şi la un moment dat, când lumea a început să scandeze şi nu era atentă la ei, au aruncat. Unul dintre ei, mai brunet şi cu barbă, a scos portofelul şi le-a dat celor care au aruncat bani. Am văzut bacnote de 10 şi 50 de lei. Cel căruia i-aţi prezentat fotografia pe site, la un moment dat, s-a dezbrăcat şi a rămas doar în tricou. Au mai venit cu o pungă cu ouă, dar le-am spus celor cu care eram să nu mai stăm lângă ei. Ne-am îndepărtat şi a rămas un gol în jurul lor. M-au văzut că fac fotografii. Au mai stat vreo 30 de secunde, nu au mai aruncat că se vedea dacă o fac şi au plecat spre Materna”, a povestit fotograful.

În imagini se văd mai mulţi tineri iau ceva dintr-o plasă şi cum încearcă să-şi ascundă feţele, punându-şi glugile în cap. Unul dintre bărbaţi, îmbrăcat cu o haină de culoare închisă şi cu barbă, are portofelul în mână şi întinde bani unuia dintre tineri, care apoi se îndepărtează. Ajutaţi-ne să îi identificăm pe cei care apar în fotografii. Trimiteţi un comentariu la acest articol sau un mail pe adresa redactia@pressalert.ro. 

 

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.