Primarul Nicolae Robu a brevetat „comunicarea peticită”. Cum îl ajută banda adezivă...

Primarul Nicolae Robu a brevetat „comunicarea peticită”. Cum îl ajută banda adezivă să transmită informaţii de interes pentru cetăţeni

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu telefon live

Momente amuzante pentru primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care astăzi, înainte de debutul conferinţei de presă susţinută la Primăria Timişoara a avut parte de ceva dificultăţi cauzate de tehnologia de ultimă generaţie. Este de notorietate faptul că primarul s-a plâns în repetate rânduri de mai multe nereguli din Primăria Timişoara.

Pe lângă funcţionari care nu sunt destul de competenţi sau de harnici pentru gusturile sale, primarul a comentat de nenumărate ori în legătură cu calitatea serviciilor de internet din primărie.


Asta pentru că, spre exemplu, de multe ori în timpul plenurilor conexiunea pica sau funcţiona extrem de greu, dat fiind numărul mare de utilizatori.

trepied peticitAcum însă primarul a remediat şi acest neajuns şi teoretic poate transmite în bune condiţii conferinţele de presă pe internet. Totuşi, acest lucru nu a fost posibil astăzi, atunci când consilierul primarului Robert Kristof a intrat în sala de conferinţă cu un suport de plastic rupt. Trepiedul era menit să susţină telefonul primarului în timul transmisiei conferinţei de presă pe Facebook, însă după numai câteva utilizări la primărie, PNL Timiş sau pentru emisiunile de pe Facebook TV, dispozitivul a cedat. Acesta a fost lipit un bandă adezivă şi astfel a putut fi din nou folosit.

De menţionat este faptul că părerea primarului despre prestaţia sa este atât de bună încât în urmă cu câteva săptămâni anunţa presa locală că mai are mult de învăţat până să ajungă la înalţimea şireturilor sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.