Reacţie SFIDĂTOARE a primarului Robu în scandalul Mercedes-ului şi mobilului primite de...

Reacţie SFIDĂTOARE a primarului Robu în scandalul Mercedes-ului şi mobilului primite de la Retim. Ce spune despre penalităţile de peste şase milioane de lei

3
DISTRIBUIȚI

 

nicolae robu pnl (2)

Primarul Nicolae Robu a evitat, astăzi, să lămurească modul în care a ajuns să folosească Mercedes-ul pe care Retimul l-a dat în custodie Consiliului Local Timişoara şi abonamentul de telefon mobil, care, de asemenea, trebuia să ajungă la CLT. Vă reamintim, că în emisiunea PRESSALERT LIVE am dezvăluit faptul că nu există niciun document prin care consiliul să îi dea spre folosinţă maşina lui Robu, ci doar o hotărâre prin care se acceptă comodatul pentru limuzina care are toate cheltuielile de întreţinere asigurate de societatea de salubritate. De asemenea, abonamentul pentru mobilul lui Robu a fost mutat la Retim de la primărie, după ce presa a început să pună întrebări în legătura cu factura de peste 3.000 de euro după concediul din Dubai.

Întrebat astăzi de PRESSALERT.ro, cum foloseşte Mercedes-ul şi mobilul de la Retim, fără a exista vreo împuternicire a CLT în acest sens, Nicolae Robu a încercat să-şi mascheze nervozitatea provocată de subiect cu un zâmbet şi a susţinut: „De un an de zile se discută despre maşină.


Vă daţi seama ce bine stau, dacă se caută ceva despre mine şi nu se găseşte decât asta cu maşina? Problema este că circul, că folosesc ca maşină de serviciu o maşină a Retim, la care consiliul local e acţionar. Asta e marea mea vină că nu am cumpărat o maşină din bugetul local, ci folosesc o maşină de la Retim. Mari probleme. Maşina de la Ciuhandu avea opt ani până când a fost prinsă într-un accident, în care a fost afectată grav. Aveam dreptul să cumpăr o maşină de serviciu pe primărie. Nu am făcut-o. Maşina aparţine Retim, care e problema? Aţi fi vrut să fiu  populist, să spun haideţi să vă plimbaţi cu ea prin rotaţie? Sunt singurul care o am ca maşină de serviciu. Hai să vorbim despre lucruri serioase”.

După ce a încercat să evite subiectul cu abonamentul de mobil, Nicolae Robu a susţinut că „nu am idee (de mutare, n.a.), Nu m-am ocupat. Nu ştiu pentru cine era dat acel abonament. Întrebaţi-l pe city-manager”. Primarul a susţinut că a vrut cineva să-l ajute, dar l-a încurcat, fapt pentru care a solicitat mutarea abonamentului său înapoi pe Primăria Timişoara. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a scris încă din aprilie despre ascunderea abonamentului la societate pentru că acolo nu se puteau solicita informaţii în baza Legii 544/2001. Edilul nu a spus de când a solicitat revenirea de la Retim a numărului său de telefon. Primarul Timişoarei a susţinut că abia acum a aflat despre penalităţile acumulate de Retim, de peste şase milioane de lei, deşi proiectul trebuia finalizat încă din februarie 2014, şi că trebuie recuperaţi banii.

3 COMENTARII

  1. BINE CA ATI LUAT UN DASTER NOU LUI cojan CA SA PLIMBE SECRETARA ,ATIT DE MULT S-A GUDURIT PE LINGA DUMNEAVOASTRA DINULESCU ….. PINA L-ATI PUS saf ….

  2. Mai imbecil vopsit, care-i diferenta intre ati cumpara masina din banii primariei sau din banii retimului. Mai tampit comunistoid, ne crezi pe toti tampiti? Nu-ti fa nicio iluzie, nu esti mai prejos decat gasca penala a lui dragnea, ai exact aceleasi apucaturi. Halal primar pnl.

  3. Un mincinos jegos acest imputit de primar. Tot aceleasi apucaturi are. Ii plac tare mult cadourile si serviciile primite de cele mai multe ori NU tocmai GRATUIT. Sa fim bine intelesi!!! Cand se apropie sarbatorile de iarna sa mergeti la sedintele primariei si ale CJT sa vedeti cum potrivit datinei, anumite firme din Timis se simt oarecum obligate fata de jegul de primar si de consilieri si vin cu tot felul de plicuri si pliculete mascate in felicitari pe care le pun pe masa fiecarui consilier in parte apoi si la primar????!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.