Şeful PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a spălat pe jos cu fostul primar Gheorghe...

Şeful PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a spălat pe jos cu fostul primar Gheorghe Ciuhandu şi consilierii locali Adrian Orza şi Flavius Boncea. Vezi de ce îi numeşte „sectanţi” aflaţi în „delir”

4
DISTRIBUIȚI

 

valentin moldovan aurelian pavelescu pntcd (6)

Deşi PNŢCD Timiş a rămas fără oameni de notorietate în Timişoara, precum consilerii locali Adrian Orza sau Flavius Boncea, ambii apropiaţi ai fostului primar Gheorghe Ciuhandu, preşedintele partidului, Aurelian Pavelescu, nu regretă plecarea acestora.

Pavelescu i-a atacat pe foştii membri extrem de dur, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă. „Am reuşit în acest răstimp rezolvarea problemelor interne, partidul să funcţioneze pe o singură voce. Am avut aici la Timiş scandaluri despre care am afirmat că nu sunt corecte din partea celor care le-au generat.(…) Legalitatea nu poate fi pusă în discuţie şi nu poate fi negociată. Au fost situaţii dificile, penibile chiar, opinia publică a fost influenţată negativ de aceste dispute interne, dar nu am putut să cedez la presiuni şi tentative de şantaj din partea unor grupări mai vechi din partid”, a spus conducătorul PNȚCD.

Întrebat cum va umple golurile lăsate de plecarea consilierilor notorii, Pavelescu a comentat că „aceşti domni au plecat benevol din PNŢCD, de la Gheorghe Ciuhandu, care are problemele pe care le ştiţi cu DNA-ul, până la domnii pe care i-aţi enumerat.


Acest partid nu stă în persoane, indiferent cum se numesc ele, acest partid nu este un partid electoralist. Suntem un partid de ideologie de principii şi de idei, conştient de acest lucru. Faptul că o bună perioadă de timp partidul a fost într-un fel confiscat de anumite persoane, partidul fiind confiscat şi la nivel naţional, dar şi aici în Timiş şi Timişoara, a condus la dezastrul partidului. Aceste persoane au plecat din partid în momentul în care am cerut deschiderea partidului, aducerea unor oameni tineri, pentru a depăşi momentul în care partidul practic se retrăsese, ca un fel de sectă, în nişte sedii în care se făceau numai comemorări.”

Aurelian Pavelescu și-a declarat respectul pentru istoria formațiunii, însă consideră că PNȚCD nu trebuie să rămână în trecut. „Un partid are o funcţie politică trebuie să vină cu soluţii politice pentru naţiune. Şi persoanele pe care le-aţi enumerat aveau impresia că partidul este un fel de moştenire personală şi că au aşa un fel de misiune mistică, care a ajuns într-un fel de delir, pentru că aceşti domni care au participat la alegerile locale din 2012 conducând partidul şi fiind pe liste şi pentru prima oară din 1990 partidul nu a mai intrat în consiliul judeţean. Domnul Ciuhandu şi aceşti domni care în 2012 au depus liste electorale în 40 de localităţi din Timiş, deşi Timişul are 99 de localităţi”, a spus liderul țărănist.

Pavelescu susţine că Boncea, Orza şi Ciuhandu au avut de ales între a ajuta la reorganizarea partidului sau a-şi continua „jocurile arogante”. Şeful PNŢCD a transmis şi că partidul rămâne deschis pentru a primi noi membri.

4 COMENTARII

  1. acest otean de valcea,pripasit la pntcd da lectii tuturor,o singura lectie n a priceput.este groparul pntcd,nevalidat eletoral,imagine de caricatura in presa,vezi alianta pupezei cu cucul de nistorescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.