RĂZBOIUL INTERLOPILOR Timișoara, câmpul de bătaie al clanurilor în acest an. Ce...

RĂZBOIUL INTERLOPILOR Timișoara, câmpul de bătaie al clanurilor în acest an. Ce scandaluri au zguduit orașul

4
DISTRIBUIȚI

bataie interlopi bega (2) text

Anul acesta, clanurile de interlopi au ajuns să se ia la bătaie cu cuțitele în mâini în incinta mall-ului din Timișoara, și să se împuște, în plină stradă, lângă stadion. Bătăile cu pumnii și picioarele, ca în ringul de box au fost de mult ”fumate”.

Fiecare acțiune violentă a fost precedată de un nou termen de judecată în procesul în care clanul condus de Sorin Udrea e acuzat de infracțiuni de crimă organizată. În iulie s-au bătut în fața magazinului Bega. Interlopii susțin că scandalul a pornit ”de la o înjurătură”, însă nu spun cine a înjurat, pe cine și de ce. Frații Caius și Darius Gazibara au avut o dispupă cu Cipi ”Țiganu” Gavrilă. Au început să se înjure în Palatul Dicasterial, au continuat în fața clădirii istanței de judecată, fiind separați, cu greu, de un avocat și un jandarm, apoi au continuat peste drum, în fața centrului comercial Bega.


”Erau de o parte doi, tatuaţi, unul cu tricou roşu, şi de partea cealaltă vreo cinci. S-au luat la bătaie cu pumnii şi picioarele. Unul dintre ei a luat-o mai rău, a picat pe jos. Am crezut că o să intre în magazin, dar ăia mulţi au fugit şi au rămas doar cei doi (fraţii Gazibara, n.a.) care s-au dus la baie să se spele”, a povestit unul dintre martorii oculari pentru PRESSALERT.ro.

Cu puțin timp înainte, tot oamenii lui Sorin Udrea s-au luat la bătaie cu rivalii lor, iar patru tineri au ajuns la spital în stare critică. Fratele luptătorului MMA Lucian Stoiți, Tudor Stoiți, a fost lovit până i-au sărit dinții din gură. A doua victimă, Ionuț Spânu a ajuns în atenția neurochirurgilor de la Spitalul Județean. Alți doi tineri, Bogdan Luca şi Claudiu Cionvică, au fost crestați cu săbiile, pe 5 iulie, în timpul unui incident care s-a consumat peste drum de sediul Poliției Timiș.

Tudor Stoiți a fost principala țintă a agresorilor, acesta fiind internat la Clinica de chirurgie maxilo – facială cu mandibula ruptă, fără dinți în gură și cu șapte coaste rupte. Din cauza violenței cu care a fost “tocat” în zona capului, acesta nu a putut fi operat astăzi cum era programat. Din cauza stării în care se află, Stoiţi nu a putut fi audiat nici de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale. Acesta a fost supus unei noi investigaţii de către medicul legist şi surse din cadrul anchetei au declarat pentru PRESSALERT.ro că se aşteaptă ca, imediat după ce va sosi noul raport de la Medicină Legală în care să se spună că viaţa victimei a fost pusă în pericol, dosarul să fie preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş pentru a se continua cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor şi nu de loviri sau alte violenţe. De asemenea, vor mai trebui audiaţi dintre cei implicaţi în scandal, unul dintre cei care nu a dat până acum niciun fel de explicaţii fiind Adrian Taloş, acesta dispărând la scurt timp după incident.

 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.