Gigi Neţoiu, condamnat în „dosarul transferurilor”, a fost operat pe INIMĂ, la...

Gigi Neţoiu, condamnat în „dosarul transferurilor”, a fost operat pe INIMĂ, la Timişoara. Medic: „Nu putem spune că e scăpat, încă”

0
DISTRIBUIȚI

gigi netoiu ziare_com

Gheorghe Nețoiu, fost acționar la cluburile de fotbal Dinamo București și Universitatea Craiova, condamnat în „dosarul transferurilor”, a fost operat, ieri, pe inimă, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara. Potrivit medicilor, Gigi Neţoiu este internat în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, iar starea lui de sănătate este bună. Acesta a necesitat o intervenţie chirurgicală pe cord deschis, de bypass, după ce medicii au ajuns la concluzia că are trei artere coronare înfundate, în urma unor analize efectuate.

„Gigi Neţoiu a fost operat ieri.


Este bine, este încă în terapie intensivă, probabil astăzi va fi mutat pe secţie, starea lui generală este bună. Operaţia până în momentul de faţă a mers foarte bine. Starea este bună, să sperăm că evoluţia de acum încolo va fi tot aşa. Nu putem spune că e scăpat încă, dar elementele sunt încurajatoare”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Constantin Luca, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara.

Vă reamintim că Gheorghe Nețoiu a suferit un infarct, duminică seara, la Secţia exterioară Vânjuleţ a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin. Nețoiu a fost transportat de urgență la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin, unde medicii l-au stabilizat, şi apoi a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe Gigi Neţoiu, în martie 2014, la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi Cristi Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni de închisoare, Victor Becali la patru ani şi opt luni, Gheorghe Copos – trei ani şi opt luni, Mihai Stoica – trei ani şi şase luni, Jean Pădureanu – trei ani şi patru luni şi Gheorghe Popescu – trei ani, o lună şi zece zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.