Pierdere importantă pentru ACS Poli, Srgian Luchin ratează meciul cu Steaua. Ce...

Pierdere importantă pentru ACS Poli, Srgian Luchin ratează meciul cu Steaua. Ce spun jucătorii timișorenilor despre problemele financiare

0
DISTRIBUIȚI

acs poli iasi (12)

Misiunea lui ACS Poli în ultima partidă a anului pare și mai complicată fără căpitanul ei. Srgian Luchin a ieșit accidentat din teren la meciul cu ASA Tg. Mureș din Cupa României   și nu se reface la timp pentru duelul de luni de la Pitești cu FC Steaua. Jucătorii bănățenilor au vorbit azi despre cum îi afectează situația financiară a clubului.

”Eu din păcate, la ultimul joc, cu Tg. Mureș în Cupă, m-am accidentat, ieri am făcut un RMN și din păcate am ruptură fibrilară, voi lipsi, e un meci greu pentru noi, Steaua e o echipă schimbată, care joacă diferit față de ce a jucat până acum anul acesta, au o atitudine bună. Nu va fi un meci ușor pentru noi, dar nu vom merge să facem act de prezență. Dacă plecăm cu gândul că vom fi învinși nu avem nicio șansă. Atmosfera e bună la echipă, eu spun că suntem în creștere ca joc, din păcate pierdem puncte pe greșelile noastre, mai sunt și greșeli de arbitraj. Cu o pregătire bună în iarnă nu cred că se pune problema ca obiectivul să nu fie îndeplinit”, a declarat Srgian Luchin. Acesta a precizat că în urma diagnosticului necesită două săptămâni de pauză, astfel că a intrat mai repede în vacanță, dar va fi apt pentru reunirea din 8 ianuarie.

Căpitanul lui ACS Poli a vorbit și despre perioada dificilă din punct de vedere financiar. ”La noi la club sunt probleme. Ce mă îngrijirorează pe mine, nu mi se pare normal, ar trebui să se ia o decizie clară, să fie o lege pentru toată lumea.


Nu pentru unii e albă, pentru alții neagră. Finanțarea de către primării ar trebui judecată la fel peste tot. Trebuie luate măsuri pentru că nu ne îndreptăm pe un drum bun… Am venit în vară să ajut echipa să-și îndeplinească obietivul, îmi doresc să duc până la capăt această provocare. Problemele au început de astă vară, treptat situația a devenit tot mai dificilă, nu suntem într-un moment bun, dar nu e o scuză la rezultatele pe care le-am avut. Nu suntem mulțumiți de poziția pe care o avem”, a mai spus Luchin.

Jucătorul în vârstă de 29 de ani nu renunță la visul de a reveni în lotul național, mai ales că a fost nominalizat ca jucător în vederile naționalei pentru stagiul din Turcia de la începutul lui 2016.”Orice jucător își dorește să ajungă la echipa națională. Îmi doresc în primul rând să joc eu bine. Mă bucur că Timișoara mi-a oferit șansa și eu am ajutat cât am putut, mi-am reintrat în ritm. Îmi doresc să fiu sănătos. Indiferent de adversari, toate echipele calificate la Euro sunt valoroase, nu va fi niciun meci mai greu sau mai ușor. Adversarii sunt pe măsură. Avem șansa noastră și trebuie să mergem cu încredere”, a comentat fundașul timișorean șansele României la Euro.

Dan Popescu: ”Ne macină”

Unul dintre cei mai constanți jucători ai echipei, Dan Popescu, a vorbit și el despre duelul de luni seară și despre greutățile ultimelor luni. ”E un meci foarte greu, mai ales după venirea lui Reghecampf. Ultimele două jocuri au avut altă atitudine, au jucat alt fotbal. Noi mergem să câștigăm la Pitești. Dacă am câștiga, am mai spăla din eșecuri. Acum ei sunt mai uniți, aleargă mai mult ca înainte, va fi un meci foarte greu… Personal sunt bucuros că am jucat toate meciurile, mai puțin cel cu Dinamo, am avut o problemă medicală. Dar din păcate pentru echipă nu e foarte bine. Ne așteptam să fim undeva mai sus în clasament, dar au fost unele probleme, dar cu o pregătire bună în iarnă va fi altceva în play out. Sunt unele probleme, sper să se rezolve, pentru că ne macină, chiar dacă nu te gândești, ele se acumulează. Și asta e una din cauzele pentru care s-a ajuns aici”. a concluzionat fundașul stânga al lui ACS Poli.

ACS Poli joacă la Pitești cu Steaua, luni, de la ora 20.30, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.