Timpark scoate la vânzare abonamente pe anul 2016. Vezi tarifele şi de...

Timpark scoate la vânzare abonamente pe anul 2016. Vezi tarifele şi de unde le poţi cumpăra

2
DISTRIBUIȚI

semn parcare

Veşti bune pentru timişorenii care doresc să îşi cumpere abonamente de parcare pentru anul 2016. Timpark a anunţat că a a pus deja în vânzare abonamente valabile pentru anul viitor. Acestea pot fi procurate de la sediul Timpark, la adresa Splaiul Nicolae Titulescu nr. 10, Timisoara.
Programul de lucru este de luni până vineri între orele 08 – 20. Tarifele vor rămâne la fel ca şi în anul 2015, cu toate că măsura adoptată de Consiliul Local Timişoara recent a stârnit ample discuţii. Vă reamintim că primarul Nicolae Robu a informat că „nu schimbăm niciun tarif, rămânem fix pe ceea ce a funcţionat în anul 2015. Cosiderăm că merge bine. Sistemul Timpark a funcţionat bine, sunt aproape 13.000 de abonamente. Înainte pe Tel Park erau cam 9.000 de plătitori pe zi abonamente plus tichete, acum sunt numai abonamente 13.000 valabile în fiecare zi şi pe lângă aceste abonamente mai sunt circa 2.000 de plătitori cu SMS sau cu bip-uri.


Mai aveam circa 1.000 în plus când avem şi parcarea de la Bega. Tarifele sunt mai mici decât erau înainte când şi dacă stăteai 15 minute trebuia să plăteşti pentru ore, iar plata este mult mai comodă”.

De cealaltă parte, aleşii PSD Timiş au atenţionat că din banii încasaţi de companie ar fi trebuit amenajate locuri de parcare. Consilierul local PSD Dan Idolu a declarat că ” vom cere o fişă de fundamentare a tarifelor actuale, ca să ştim şi noi pe ce se bazează, cu cât sunt plătiții angajații de acolo şi ce investiții au făcut. Noi vrem să ştim cum a fost fundamentat acest tarif. Trebuie cerută socoteală SDM-ului dacă a realizat acele investiții care au stat la baza stabilirii tarifului.(…) Vom propune scăderea tarifelor, dar în concordanță cu o notă de fundamentare făcută matematic”. La ultimul plen al CLT aleşii au votat ca Ionel Ursu, şeful Timpark, să prezinte o notă de fundamentare a tarifelor, notă care ar trebui să fie făcută publică miercuri, la şedinţa CLT. E important de menţionat că amenajarea de locuri de parcare în vecinătatea centrului Timişoarei este cu atât mai stringentă cu cât odată cu reabilitarea zonei nu mai puţin de zece străzi pe care se parca au devenit pietonale.
Tarifele Timpark pot fi consultate aici.

2 COMENTARII

  1. Nu am inteles de ce sunt precizate 253 de zile pe lista de tarife, cand calculele sunt de fapt facute pentru 254 de zile. Nu iese rezultatul daca se verifica inmultirile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.