Accident în lanț într-o intersecție din Timișoara, cu patru mașini implicate. Cum...

Accident în lanț într-o intersecție din Timișoara, cu patru mașini implicate. Cum s-a întâmplat FOTO

0
DISTRIBUIȚI

accident torontalului

Un carambol în care au fost implicate patru autoturisme s-a produs astăzi la intersecția căii Torontalului cu strada Liege. Un bărbat aflat la volanul unui Chevrolet a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a fost lovit de un Volkswagen Bora care circula regulamentar. În urma impactului, mașina în care se aflau o tânără și mama acesteia a ajuns pe contrasens, unde a lovit un autoturism Opel care aștepta la semafor, acesta fiind la rându-i împins în mașina din spate. Șoferul Chevroletului susține că a trecut pe verde, însă martorii de la fața locului îl contrazic.

La fața locului a sosit ambulanța, dar și o mașină de pompieri, pentru că din Volkswagen a ieșit fum, fiind însă o alarmă falsă. Afectată în urma impactului, șoferița a fost consultată de medici la locul accidentului, însă a refuzat să fie dusă la spital.


Intersecția a fost blocată complet timp de câteva minute, traficul reluându-se treptat, iar polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.