Pop-up concert la Ambasada, cu un artist internaţional surpriză

Pop-up concert la Ambasada, cu un artist internaţional surpriză

1
DISTRIBUIȚI

dubfx-26-1600x1200

Melomanii timişoreni vor avea parte de un „pop-up concert“ cu un artist internaţional – surpriză, care va fi anunţat doar cu 48 de ore înaintea evenimentului care are loc pe 23 ianuarie.

Primul concert surpriză din seria Experimentalist Hub a avut loc în luna iulie a anului trecut la Ambasada unde, spre bucuria numeroşilor săi fani, la faţa locului a fost prezent australianul Dub FX.

La evenimentul din 23 ianuarie, accesul va fi limitat, fiind permisă intrarea a doar 300 de persoane.


De asemenea, la fel ca la prima ediție, intrarea la „pop-up concert” este liberă.

O altă veste importantă pentru melomanii timişoreni este faptul că începând din data de 8 ianuarie s-au pus în vânzare abonamente pre-sale pentru ediţia din acest an a festivalului Plai. Cea de-a 11-a ediţie a acestui eveniment va avea loc între 9 şi 11 septembrie la Muzeul Satului Bănăţean. Chiar dacă deocamdată organizatorii evenimentului nu au anunţat detalii despre line-up-ul din 2016, melomanii pot cumpăra abonamente pentru toate cele trei zile ale festivalului la preţul de 50 lei până în data de 9 martie. Abonamentele se pot achiziţiona pe site-ul Eventim şi în reţeaua de distribuţie formată din magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi în librăriile Cărtureşti.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.