Rakic și Matei, neimpresionați de ”seleção do Chiajna”. Informatica Timișoara a început...

Rakic și Matei, neimpresionați de ”seleção do Chiajna”. Informatica Timișoara a început anul cu un succes clar VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

INFO chiajna (13)

CS Informatica Timișoara a început cu dreptul anul 2016, obținând o nouă victorie în Liga I la futsal. Alb-violeții de pe parchet au trecut cu 5-1 (3-0) de ”lanterna” Concordia Chiajna. Ilfovenii nu au jucat rău, prezentându-se cu cei cinci brazilieni transferați în iarnă, dar până la urmă ”magia” a venit de la sârbul Stefan Rakic și autohtonul Robert Matei.

Vitinho, Andrezinho, Pacato, Segamarchi și Lucas Tadeu sunt jucătorii cariocas cu care Concordia amenința Timișoara. Oaspeții au venit cu un moral bun după ce au învins Călărașiul în joc amical și au făcut un joc solid până la un punct. Venit din cantonamentul Serbiei special pentru acest meci, Stefan Rakic avea să deschidă devreme scorul. La jumătatea reprizei, după câteva șanse bune de a marca ale oaspeților, același Rakic marca simplu din pasa antrenorului-jucător Robert Lupu. Ecuația s-a simplicat pentru ”informaticieni” după ce în finalul reprizei Matei a punctat dintr-un penalty dictat pentru greșelile acumulat de ilfoveni.

În partea secundă timișorenii au conservat rezultatul și resursele. Rakic a mai lovit o dată bara înainte ca Dobre să puncteze pentru 4-0. Informatica a avut în Matei un adevărat brazilian, acesta reușind cele mai multe driblinguri de finețe astăzi. Oaspeții au punctat doar o dată, în minutul 59, prin Vitinho, dar reușita sa a fost ”anulată” la faza următoare de același Matei, care l-a țintuit pe goalkeeperul advers.

5-1 final și Informatica rămâne în coasta liderului Deva, la egalitate de puncte cu Autobergamo, formație care a avut rundă liberă deoarece Focșaniul s-a retras.


De altfel, hunedorenii, care au fost astfel primii beneficiari ai unei victorii la masa verde cu moldovenii și-au urmărit azi rivala din Sala ”Constantin Jude”.

La Informatica au debutat azi și portarul Vasile Giurcanu, percum și extrema Valentin Ilaș, cei doi jucători sosiți de la Reșița. În runda următoare alb-violeții trebuiau să meargă la Tg. Mureș, joc amânat însă, astfel că vor juca acasă cu Reșița pe 7 februarie.

Informatica Tim.: Iancu, Giurcanu – Dobre, Călugăreanu, Ilaș, Lupu, Rakic, Novoselac, Matei.

INFO chiajna (6)

”A fost neașteptat de greu, dacă te uitai în clasament părea destul de ușor. Știm că s-au întărit, veneam după două săptămâni cu pregătire destul de grea. Era mai frumoasă o victorie la zero. E bine, pentru că și Rakic s-a prezentat în ziua meciului, au debutat și cei doi nou veniți de la Reșița. Concordia va pune probleme odată cu trecerea timpului”, a spus Gabriel Dobre, jucătorul Informaticii. De partea cealaltă antrenorul Concordiei a explicat de ce echipa sa nu a putut mai mult în Banat. ”A fost o înfrângere, așa spune tabela, e primul meci oficial în actuala formulă. Meciurile amicale sunt diferite. Spre ghinionul nostru am întâlnit cea mai experimentată echipă: jumătate naționala României, jumătate cea a Serbiei. Timișoara a jucat mai bine, noi speram la un egal, dar nu ne-am regăsit pe teren. Speram la play-off, dar cu această înfrângere nu se mai poate. Ne mai gândim doar la Cupă. Informatica e foarte bine legată”, a declarat Jean Cosac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.