Primarul Nicolae Robu se dă în SPECTACOL pe Facebook după demiterea lui...

Primarul Nicolae Robu se dă în SPECTACOL pe Facebook după demiterea lui Traian Stoia. Ce spune despre “talibanii” din PSD

2
DISTRIBUIȚI

robu nervos 1

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a condamnat public demiterea viceprimarului PSD Traian Stoia din PSD, după ce acesta a votat pentru aprobarea bugetului Timișoarei, cu toate că grupul consilierilor PSD a decis în prealabil să nu voteze bugetul dacă amendamentele propuse de grup nu trec.

„Pe mine nu mă interesează problemele interne ale PSD. Știam că taberei Grindeanu nu i-a trecut gustul amar al înfrângerii suferite la alegerile municipale, când a fost ales președinte dl Răducanu contra dl Bârsășteanu și mai știu și că în PSD e o competiție acerbă pt a se scăpa de la a-mi fi contracandidat la Primăria Timișoara.
Eu nu sunt avocatul d-lui Stoia, dar mă simt dator să spun un lucru, și anume, că omul acesta a căzut în dizgrația PSD, culmea, tocmai când a început să-și facă datoria față de Timișoara și timișoreni, când, dându-și seama în ce mizerii a fost târât de colegii PSD-iști -atât de „demni” de eticheta Grupul Împotriva Timișoarei pusă de mine!-, s-a detașat de ei și a votat sistematic pt Timișoara și pt timișoreni”, a scris Nicolae Robu.


Edilul nu s-a abţinut nici să atace PSD jignindu-i pe adversarii săi politici.
“Eu mă bucur că talibanii PSD, cu toate metodele securistice la care au recurs, n-au reușit până acum și nici nu văd cum vor putea reuși de-acum înainte, să identifice persoana care a votat cu PNL, tot decisiv, când s-a încercat demiterea viceprimarului Dan Diaconu, persoană care m-a asigurat că și cu altă ocazie, în momente decisive, va fi, convinsă că eu, prin tot ce fac, servesc Timișoara și timișorenii, alături de mine și nu alături de șefii săi vremelnici, pt care nu nutrește decât dispreț”, mai scris Robu.

2 COMENTARII

  1. Primare nu iti este rusine sa spui ca servesti interesele Timisorenilor, cand tu ai impanzit Primaria cu pupilele tale galbejite. In Primaria Timisoara nu intra nici un soarece daca nu are carnet PNL. RUSINE SA-TI FIE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.