Declarație ȘOCANTĂ a unui pastor la marșul anti-avort: „Dacă deschideți televizorul pe...

Declarație ȘOCANTĂ a unui pastor la marșul anti-avort: „Dacă deschideți televizorul pe Kiss Tv sau MTV, vedeți ce muzică îi place Satanei”. Ce au cerut protestatarii FOTO

1
DISTRIBUIȚI

protest-avort2

„80% dintre avorturi nu s-ar face dacă ar exista un bărbat care să sprijine femeia. Bărbații adevărați sunt și tați adevărați”. Aceasta este concluzia unui tată din Timișoara care a participat, astăzi, la „Marșul pentru Viață”, „înarmat” cu o pancartă pe care era scris acest mesaj. În total, aproximativ 500 de timișoreni de toate vârstele care nu sunt de acord cu avortul și nici cu căsătoria între homosexuali sau lesbiene au participat la acțiunea organizată de Asociația „Darul Vieții”.

„Marșul pentru Viață” s-a desfășurat, astăzi, în peste o sută de orașe din România și din Moldova, iar ediția din acest an a avut tema „Pentru viață, pentru femeie, pentru familie”. La Timișoara, punctul de întâlnire a fost, ca de obicei, Biserica Sf. Maria Regina Păcii de lângă Parcul Carmen Sylva, unde au fost susținute mai multe discursuri. „Milităm pentru eliminarea legii anti-avort. Este un act patriotic ca această lege să nu mai existe. Altfel, noi vom dispărea ca națiune”, le-a transmis participanților părintele Ioan Chișărău, președintele Asociației „Darul Vieții”. Printre cei care au luat cuvântul s-a numărat și senatorul Ben-Oni Ardelean, care a vorbit despre ampla dezbatere din Consiliul Europei a conceptului de „mamă-surogat”, din urmă cu câteva zile.

În jurul orei 13.00, manifestanții au pornit în marș spre Catedrala Mitropolitană, pe muzică de fanfară. „Alege viața! Mama ta a făcut-o!”, „Alege să fii mamă, nu criminală!”, „Un avort nu te face neînsărcinată, ci te face mama unui copil mort!” sau „Stop avorturilor! Oricine merită șansa la viață!”, au fost doar câteva dintre mesajele care au stat scrise pe pancartele protestatarilor. Nu au fost uitați nici medicii, cărora manifestanții le-au cerut să nu mai facă avorturi la cerere și le-au transmis că „adevărații doctori nu ucid copilașii”. De asemenea, cei prezenți la marș au militat și pentru familiile tradiționale, „cel mai bun ambient pentru dezvoltarea următoarei generații”. „Nu avem nevoie de familii formate din Ion și Gheorghe, ci din Ion și Maria.


Dacă deschideți televizorul pe Kiss Tv sau MTV, vedeți ce muzică îi place Satanei”, a spus revoltat un pastor.

A urmat un popas la catedrală, unde a fost rostită rugăciunea „Tatăl Nostru”, s-a cântat și au fost susținute mai multe discursuri. Apoi, manifestanții au continuat marșul până în fața Parcului Copiilor și s-au oprit la intrarea vizavi de Prefectura Timiș. „Știți de ce avem acte de terorism în Europa? Terorismul este pedeapsa lui Dumnezeu asupra Europei. Poporul nu îl strigă pe Dumnezeu și se întâmplă ce se întâmplă. De ce credeți că Angela Merkel îi cheamă pe musulmani? Pentru că nu are popor să-i muncească, Germania cunoaște o prăbușire demografică”, a conchis președintele Asociației „Darul Vieții”.

Marșul s-a încheiat fără niciun fel de incidente în jurul orei 15.30. La acțiune au participat toate bisericile, cultele și organizațiile creștine din Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. Trendul e oricum spre resuscitarea politicii ceausiste privind avortul. Simptomatic in postromânism e insa ca miscarea civica n-a putut organiza vreun raspuns notabil la framântarile de peste Prut, fiind 98 de ani de la Marea Unire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.