Fermierii, dar și firmele interesate să afle mai multe detalii despre modificările...

Fermierii, dar și firmele interesate să afle mai multe detalii despre modificările aduse Codului Fiscal, invitate să participe la două acțiuni interactive, la Timișoara (P)

0
DISTRIBUIȚI

cciat seminar

Ultimele modificări aduse Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală vor fi dezbătute, mâine, 3 martie, la Timișoara. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează un seminar interactiv adresat firmelor interesate din județ.


La întrebările participanților vor răspunde chiar specialiști din cadrul Direcției Regionale a Finanțelor Publice Timișoara.

„Sunt așteptați la seminar peste 200 de contribuabili, dovadă că și interesul pe care-l are o astfel de întâlnire cu reprezentanții Fiscului are o importanță deosebită. Foarte multe întrebări sunt în sfera TVA-ului, după modificarea Codului Fiscal”, a precizat, astăzi, Lucian Heiuș, șeful Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara. Seminarul are loc de la ora 10.00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri.

Tot în această săptămână, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează conferința „Ziua Agriculturii la Timișoara”, împreună cu Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, destinată în special fermierilor. Acțiunea are loc în data de 4 martie, între orele 09.00 – 13.00, tot în Sala Europa.

Printre temele care vor fi dezbătute în cadrul conferinței se numără campania de primire a cererii unice, avizul de forță majoră, influența schimbărilor climatice asupra agriculturii sau soluții pentru minimizarea expunerii la riscul de secetă. La eveniment este așteptat să participe și Florin Faur, director APIA Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.