Ripensia Timișoara începe returul cu un MĂCEL pe teren propriu. Mediop, la...

Ripensia Timișoara începe returul cu un MĂCEL pe teren propriu. Mediop, la ”foc automat”. Ce performanță a reușit senegalezul roș-galbenilor

0
DISTRIBUIȚI

ripensia-racovita-21

Start în forță al ripensiștilor în sezonul de primăvară. Liderul Ligii a IV-a Timiș nu a avut milă de Timișul Șag în Ciarda Roșie iar scorul final e grăitor: 9-0. Nu mai puțin de șase dintre reușitele Ripensiei i-au apaținut atacantului Mediop Ndiaye.

Fără Nanu, răcit, dar cu un ax defensiv central nou și cuplul Steop-Trandu pe bancă, ”Ripi” a spart destul de târziu lacătul Șagului, modest în acest sezon. După mai multe încercări, și dacă ținem cont de scorul final, de abia în minutul 30 gazdele au deschis scorul.


Mediop își începea recitalul pe contraatac. Peste șapte minute începe cu adevărat calvarul pentru oaspeți. Tutunaru îl faultează pe Mediop în careu și vede ”roșu”, Briciu transformă pentru 2-0. La pauză avea să fie deja clar: 4-0 în urma unei duble a aceluiași Mediop. Senegalezul și-a continuat ”rafalele” la poarta lui Puiu în partea secundă. Și a reușit o performanță rară. A completat un al doilea hattrick clasic. Prin reușitele din minutele 50, 76 și 78. Celelalte reușite ale Ripensiei pe repriză au purtat semnătura lui Briciu, la a doua reușită azi, și Adrian Popa.

Succesul Ripensiei înseamnă că echipa care evoluează acum în Ciarda Roșie se menține în fruntea eșalonului de top din Timiș, cu 44 de puncte, indiferent de rezultatul de la Covaci, unde de la aceeași oră s-a desfășurat meciul Voința Mașloc (locul 2) – Voința Biled. În umătoarea rundă trupa pregătită de Remus Steop se va deplasa la Gara Mare, pentru un meci aparent ușor cu codașa CFR Timișoara.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Luca, Hecsko, Ștreangă, Toma – Popa (cpt.), Francescu, Bobină, Ungureanu – Briciu, Mediop. Au mai intrat: Zaluschi, Stoi, Petrișor și An. Popescu. Antrenor: Remus Steop.

Timișul Șag: C. Puiu – Palade, Munteanu, Gârba, Tutunaru, Seculin, Foldi, Giurasevici, G. Costescu, Mărgineanțu, Moroșanu. Au mai intrat: Tăut, Peica, Ropotă. Antrenor: Adrian Ianoșev.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.