Alin Popoviciu spune NU unui transfer la PMP. Ce mutări anunţă pentru...

Alin Popoviciu spune NU unui transfer la PMP. Ce mutări anunţă pentru PNL

0
DISTRIBUIȚI

udrea, ostaficiuc, popoviciu mic 1 p

Alin Popoviciu a decis: nu lasă PNL pentru PMP nici în ruptul capului. Prezent la finele acestei săptămâni în cadrul unei conferinţe de presă la sediul PNL Timiş, deputatul a comentat legat de cazul în care este anchetat de DNA pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul închirierii spaţiilor de la Aeroportul Timişoara, de pe vremea când acesta era condus de deputatul Cornel Sămărtinean, spunând că poate candida fără a încălca criteriile de integritate impuse de formaţiunea din care face parte. “PNL va câştiga consiliul judeţean într-o echipă. Nu înseamnă că dacă sunt cap de listă şi colegii mei cred că sunt cel mai bun în acest moment de a trage această listă nu însemană că trebuie să fiu neaparat şi cel ales pentru a deveni preşedinte de consiliu judeţean pentru că PNL va câştiga alegerile în Timiş într-o echipă, iar această echipă trebuie să fie una unită, iar noi nu vrem să fim umbriţi de nicio suspiciune asupra niciunui coleg”, a spus deputatul despre candidatura sa la CJT.

Acesta a infirmat şi un zvon care a făcut mare vâlvă la nivel local, posibila sa plecare către partidul lui Traian Băsescu.


“Mai mult, vreau să vă spun că legat de Mişcarea Populară nu am avut niciodată intenţia să plec, nu am negociat niciodată cu nimeni nimic, nu m-am dus la nicio întâlnire şi mă şi bucur pentru că duminică după ce am venit din judeţ am venit direct la acţiunea tinerilor liberali unde m-am şi întâlnit cu domnul primar (n.r Nicolae Robu) care a fost în Giroc. Am înţeles că m-aş fi văzut cu domnul Băsescu seara. Nu m-am văzut niciunde cu nimeni. Mai mult decât atâta sunt cel care ieri am prezentat doi noi colegi candidaţi la PNL care au fost la Mişcarea Populară şi eu am considerat că sunt împreună cu organizaţiile de acolo că sunt candidaţi mai buni decât ce aveam noi în localităţile respective. Este vorba despre Criciova şi Bethausen şi nu vă ascund că mai sunt în discuţii cu încă trei localităţi unde considerăm noi că cei care sunt desemnaţi de PSD să candideze ar putea să facă echipă bună cu cei pe care îi avem noi candidați, a completat Popoviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.