Barista show, concerte, teatru şi multe alte delicatese la Cafekultour 2016

Barista show, concerte, teatru şi multe alte delicatese la Cafekultour 2016

0
DISTRIBUIȚI

 

cafekulotur 2016 diskoteka
Cafekultour 2016 are și Diskoteka. Sursa foto: Facebook / Cafekultour

Cafekultour 2016 – săptămâna cafenelelor, cea de-a 12-a ediţie a evenimentului, se va desfășura în perioada 18 – 24 aprilie și este organizată în parteneriat de către Institutul Francez și Centrul Cultural German din Timișoara.

Evenimentele Cafekultour 2016 vor debuta luni, 18 aprilie, cu un Barista Show, care va avea loc la Aethernativ Cafe, de la ora 19.00, alături de Nana Holtahus-Vehse. Barista Nana consideră că am perceput prea mult timp cafeaua ca fiind acea „băutură neagră“ și nu am descoperit-o la adevăratul ei potențial. În 2009 invitata evenimentului a câştigat campionatul naţional german de Barista. Show-ul ei se va axa pe rolul unui barista şi pe importanţa unei instruiri corespunzătoare a acestuia.

Marţi, 19 aprilie, de la ora 19.00, la Ambasada va avea loc un concert susţinut de trio-ul francez Bonnage Horreur, formaţie cu un sound greu de încadrat, care face show pe ritmuri de worldmusic, flamenco, rock şi jazz.

Miercuri, 20 aprilie, de la ora 19.00, iubitorii de film sunt invitaţi la Cărtureşti (Mercy), unde va avea loc programul O!PLA Across The Borders.


Programul prezintă laureaţii celei de-a treia ediţii a festivalului naţional de animaţie poloneză O!PLA care s-a desfăşurat în 51 de oraşe din Polonia, anul trecut.

Joi, 21 aprilie, de la ora 18.00, la Cuib D’arte, Teatrul Senzorial Labirint Asylumi propune un spectacol în care principalul actor este publicul. Personajul principal trece printr-un traseu iniţiatic, într-o formă teatrală cu rol psiho terapeutic. Astfel, o dată la fiecare cinci minute, spectatorul parcurge acest traseu. Tocmai de aceea, cei care doresc să participe la acest eveniment vor trebui să îşi facă o programare în prealabil.

Vineri, 22 aprilie, de la ora 21.00, în Aethernativ Cafe, va avea loc Cesko Rumunska Diskoteka. Trupa cehă Diskoteka, aduce la faţa locului artefacte ale muzicii pop fabricată în România anilor ′60 – ′90. La provocarea Centrului Ceh, pentru o seară colectivul Discoteka va alătura comorilor RomPop şi disco-giuvaeruri ČeskPop, într-un DJ-set cu 69% vinil.

Sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 23.00, la clubul Daos va avea loc evenimentul Hit your lights! Alături de colectivul francez Nyktalop Melodie şi timişoreanul DJ K-lu.

Ultima zi a evenimentului, duminică, 24 aprilie, va avea loc de la ora 19.00, la Club 30, unde spectatorii vor avea parte de un one-man show pe muzică live şi în interpretarea actorului Levente Kocsardi. Pe texte din „Jurnalul unui Geniu” a lui Salvador Dali, se va glumi pe teme serioase. Festivalul se va încheia cu un after – party.

Intrarea este liberă la toate evenimentele.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.