Conferință gratuită despre fondurile europene acordate pentru dezvoltare rurală, organizată de Camera...

Conferință gratuită despre fondurile europene acordate pentru dezvoltare rurală, organizată de Camera de Comerț Timiș. Ce teme vor fi dezbătute (P)

0
DISTRIBUIȚI

tractoragricultura

Fermierii, investitorii și autoritățile locale care pot beneficia de fonduri europene acordate pentru dezvoltare rurală sunt invitați să participe la o nouă conferință organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Evenimentul „Oportunități de finanțare în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020” își propune să abordeze acele aspecte care sunt extrem de utile pentru solicitant atunci când acesta decide să acceseze un program de finanțare nerambursabilă.

Conferința are loc în data de 20 aprilie, cu începere de la ora 10.00, în Sala CEDO a sediului CCIAT din Piața Victoriei, nr. 3, fiind susținută de reprezentanți ai Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 5 Vest Timișoara și ai Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.


De asemenea, la eveniment vor participa, în calitate de lectori, reprezentanţii instituţiilor financiare care sprijină potenţialii beneficiari în accesarea fondurilor publice europene.

Aspectele care vor fi dezbătute în cadrul conferinței sunt: prezentarea “Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020”, ghidurile solicitantului, informații privind sesiunile de depunere a proiectelor în 2016 pentru următoarele Submăsuri de finanțare din PNDR 2014 – 2020: investiții în exploatații agricole, investiții în exploatații pomicole, sprijin pentru investiții în procesarea/ marketingul produselor agricole, investiții în procesarea/marketingul produselor din sectorul pomicol, sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri, sprijin pentru înființarea de activități neagricole în zone rurale și investiții în crearea și dezvoltarea de activități neagricole.

Totodată, se va discuta despre cerințele finanțatorului, beneficiari, activități, investiții eligibile, criterii de eligibilitate și de selecție, dar și despre produsele bancare specifice companiilor ce accesează fonduri europene.

Participarea este gratuită pe baza invitației. Termenul de înscriere este 18 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.