Partidul Monicăi Macovei îşi ia gândul de la Primăria Timişoara. Câţi candidaţi...

Partidul Monicăi Macovei îşi ia gândul de la Primăria Timişoara. Câţi candidaţi au intrat în cursa pentru fotoliul deţinut de Nicolae Robu

3
DISTRIBUIȚI

vot generic

Dezamăgiri pe bandă rulantă pentru formaţiunile mici, care au sperat că vor putea să lupte pentru fotoliul de primar al Timişoarei. Cu toate modificările legislative menite să ajute partidele să poată concura cu marile blocuri politice, multe din formaţiunile mici nu au reuşit să strângă numărul de semnături necesare pentru intrarea în competiţia electorală din 5 iunie. Au ratat intrarea în competiție Adrian Borugă din partea M10 Timiș, Ion Gheorge Roșu de la UCDR Timiș și independenta Elisabeta Dobrescu.

Care sunt candidații rămași în cursă pentru Primăria Timișoara

11 oameni au intrat în cursa pentru Primăria Timișoara la alegerile din vara acestui an.


Este vorba despre Nicolae Robu de la PNL, Florin Bîrsășteanu din partea PSD, Marius Dugulescu de la PMP, independentul Adrian Orza, Zsolt Molnar de la UDMR Timiș, Cosmin Trif candidatul PPU Timiș, Ilarie Bordeașu desemnat de ALDE Timiș ca fiind omul potrivit să ocupe scaunul lui Nicolae Robu, Gabriela Simona Tiriteu de la Partidul BUN, fostul consilier local al PNL Petrică Folică din partea PND Timiș, Ion Răducanu, șeful UNPR Timiș, și revoluționarul Liviu Băcana din partrea PRU Timiș. Merită amintit că, deși a anunțat că va candida, excentricul revoluționar Lorin Fortuna pare să fie renunțat între timp la idee.

Datele privind candidaturile resprinse pot fi găsite pe site-ul Primăriei Timișoara, la secțiunea „Alegeri locale 2016”. Vă reamintim și că, în precampanie, Timișoara a avut parte de un moment unic în istoria ei, atunci când primarul Nicolae Robu a interzis pentru o zi strângerea de semnături în centrul orașului, deși în anul 2012, când a candidat pentru USL, echipele de campanie au strâns semnături în zonele interzise acum.

3 COMENTARII

  1. Nu ne-am luat inca gandul. Doar ca suntem consecventi cu ceea ce am afirmat inca de la fondare. Nu suntem dispusi la compromisuri. Si mai ales nu la compromisuri morale.
    Am adunat cu un mare efort al echipei 2400 de semnaturi. Reale. Asumate si semnate de oameni care vor sa se schimbe ceva in politica.
    Nu am reusit (partial si din vina noastra) sa mai adunam inca 500. Puteam sa furam. Puteam „sa facem rost” de ele. Am ales sa nu facem acest lucru.
    Suntem naivi? Suntem „prosti”? Ne asumam aceasta postura cat timp ea este singura alegere morala posibila.

  2. rusinikka! parca ati luat 6% in primul tur la prezidenntiale pe facebook! Unde va sun simpatizantii lui metrou 10?? Voi cu ana paucar a voastra (monikaka makowei, odrasla a nomenclaturii secu-pcr) la wc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.