PNL Timiş, lista FINALĂ pentru Consiliul Local Timişoara. Vezi ce schimbări sunt...

PNL Timiş, lista FINALĂ pentru Consiliul Local Timişoara. Vezi ce schimbări sunt şi cine a renunţat la cursa pentru Consiliul Judeţean Timiş

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu, Dan popa vicepresedinti PNL Timis, experiment conferinta 04

Lista PNL Timiş pentru Consiliul Local Timişoara a fost finalizată. Astfel, faţă de varianta prezentată în urmă cu câteva săptămâni, noua listă a suferit câteva modificări cauzate fie de migraţia unor candidaţi spre alte partide, fie de schimbări din viaţa profesională a acestora.

„Suntem cu un clasament pe care ieri l-am aprobat și nu e foarte diferit față de cel pe care îl știu toți, dar diferențe sunt, pentru că în acest partid s-a muncit pe un front foarte larg.


Au fost întâlniri cu cetățenii în teritoriu. Pe listă se află Diaconu Dan, Sandu Ștefan, Grigore Grigoroiu, Simion Moșiu, Radu Dimeca, Lulciuc Adrian, Mariș Daniela, Târziu Adelina, Barabaș Lorenzo, Kristoff Robert, Căldăraru Lucian, Mihok Ciprian, Sârbu Alin, Vesa Vasile, Orhei Ciprian, Hogea Lavinia, Radulescu Clarisa, Dragomir Claudiu, Stoia Adrian şi Colhon Nicolae”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Practic de pe lista veche au fost eliminaţi consilierul local Petrică Folică, care va candida pentru funcţia de primar al Timişoarei, şi medicul Olimpia Oprea, care a fost numită recent manager al Spitalului Municipal din Timişoara, după ce manadatul şi prelungirea mandatului fostului director Octavian Mazilu de la PSD au expirat.

„De pe lista de la Consiliul Județean Timiș s-a retras Sorin Supuran, clasat pe locul 3. Ne-a spus că își dedică viața afacerilor și proiectelor pe care le are în curs, având alte proiecte în viitor. Am înțeles că are niște afaceri care nu o să îi permită să mai facă astfel de activități. La județ este foarte important de spus că media de vârstă este de sub 40 de ani. Decanii de vârstă sunt domnii Coifan și Lelescu. O să vedem o soluție să vedem cum putem să o intergrăm în primii 20 pe Sorina Ciurlea. Cei care sunt pe listă se bucură că Sorin a plecat. Am nevoie de un dialog cu cei care sunt pe listă”, a declarat copreşedintele PNL Timiş, Dan Popa.

O altă veste importantă aşteptată în legătura cu lista PNL pentru CJT este răspunsul DNA pe tema problemelor penale ale candidatului liberalilor pentru şefia judeţului, deputatul Alin Popoviciu.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.