CSU Politehnica a adunat cinci medalii la Campionatul Național de floretă. Ce...

CSU Politehnica a adunat cinci medalii la Campionatul Național de floretă. Ce locuri au ocupat alb-violeții la București

0
DISTRIBUIȚI
13170720_10154096385959223_94970711_o
Băieții de la CSU Politehnica, de neoprit la Naționale. Foto: frscrima.ro

CSU Politehnica Timișoara a arătat din nou bine cu arma în mână pe scena națională. Floretiștii alb-violeți au obținut nu mai puțin de cinci medalii de-a lungul celor patru zile de concurs de la Campionatul Național de floretă seniori de la București.


După ce băieții au obținut marți locul 1 în competiția pe echipe, bănățencele au încheiat azi cu argint.

Prima medalie pentru CSU Poli a venit luni, când Benjamin Bodo s-a clasat în bronz la proba individuală masculină. Radu Dărăban (CSU Cluj) și-a acontat locul 1, campionul a fost cel care l-a eliminat pe Bodo în semifinale.

În a doua zi a Campionatului Național de floretă, marți, în concursul masculin pe echipe CSU Politehnica Timișoara a cucerit cel mai prețios ”metal”, având șase victorii în șase meciuri. Echipa Bodo, Niță, Sălișcan și Teacă a luat din nou fața rivalelor U Cluj (locul 2) și Steaua (3).

Medalii și pentru fetele de la CSU Politehnica

Ieri, a fost rândul fetelor să intre în scenă. La individual Ana Boldor și Isabelle Stan (ambele de la CSU Poli) au împărțit ultima treaptă a podiumului. În finală Maria Udrea a trecut de colega de la Steaua Mălina Călugăreanu.

În fine, astăzi în concursul feminin pe echipe, CSU Politehnica, reprezentată de A. Boldor, Magyar, Sârbu și Stan, s-au clasat pe 2 după două victorii în cele trei întâlniri. Steaua s-a clasat pe prima poziție iar Farul pe 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.