ACS Poli Timișoara primește replica Botoșaniului într-un duel CRUCIAL pentru speranțele la...

ACS Poli Timișoara primește replica Botoșaniului într-un duel CRUCIAL pentru speranțele la locul de baraj. Ce spune Petre Grigoraș de situația lui Zicu

0
DISTRIBUIȚI
acs poli petrolul (327)
Petre Grigoraș are tot mai puține soluții la ACS Poli

Bănățenii mai păstrează speranțe minime la supraviețuirea în primul eșalon. Duminică, ACS Poli Timișoara primește vizita Botoșaniului, gruparea care i-a provocat cea mai mare umilință în acest sezon. Petre Grigoraș își păstrează doza de optimism deși lotul său devine tot mai restrâns din cauza problemelor financiare și a accidentărilor neobișnuit de numeroase.

Tehnicianul vede o săptămână crucială pentru echipa sa, în cazul în care jocul rezultatelor se păstrează, următorul duel, de la Voluntari poate fi decisiv pentru supraviețuire. ”Încercăm să depășim orice obstacol, să mergem până la capăt, cu toate problemele, rezultatele negative de săptămână, de săptămână. Mai e o șansă. Avem de luat o revanșă, ne-au cam umilit în deplasare, 1-6 sec. Ei sunt scăpați de griji, pot să prindă chiar Europa. Revin Torres, Javi, suspendați runda trecută, în rest cei care sunt. Încercăm marea provocare, o victorie cu Botoșani și, de ce nu, un meci care pe care cu Voluntari”, a declarat Petre Grigoraș.

”E o echipă foarte bună FC Botoșani, cu jucători valoroși, trec printr-un moment favorabil, dar mingea e rotundă. Trebuie să credem, să avem speranțe. Tot am avut șanse e adevărat, nici Voluntari nu a mai câștigat de ”n” etape. Dar nici noi nu am profitat. Nu putem ceda acum”, a adăugat Grigoraș.

Antrenorul lui ACS Poli a mai pierdut un component al lotului.


Israelianul Bar Aharoni, care acum putea prinde banca, dar care nu a bifat niciun minut în Liga I, i-a urmat pe ceilalți ”dezertori”: Gomis, Strauss și Pisas. ”Sunt cei patru careu au plecat, restul vor rămane, am discutat. Situație nedorită”, a explicat Petre Grigoraș.

Despre situația lui Ianis Zicu la ACS Poli: ”Nu știu dacă se bucură”

ACS Poli a fost aproape de a fi ca și retrogradată din cauza datoriilor către Ianis Zicu. Grigoraș nu crede că amânarea cântărește mult în abordarea jocului de către elevii săi. ”Nu știu dacă moralul e mai bun acum, având problemele acestea, nu știu dacă colectivul se bucură că nu ne-au depunctat sau că ia Zicu niște bani. E un contract semnat, lucruri pe hârtie care trebuie respectate… Eu am vorbit cu el, dar nu sunt probleme pe care le rezolvă antrenorul. Tu poți să-l rogi altcumva, să amâne… Nu vreau să arunc pisica, e între conducători și jucător. Normal că am avut discuție cu el, nici lui nu-i convine să ne depuncteze. S-au dat ceva bani. Mai e o parte care trebuie miercuri, chiar cu Voluntari. Un lucru nu prea plăcut, dar dacă așa s-a ajuns la înțelegere”, a mai spus Grigoraș. Antrenorul a precizat și că Zicu nu e accidentat și că va face parte în continuare din lot.

”E clar că dacă nu era acea amânare și ne depunctau cred că totul se termina. Încerc până la capăt să-mi fac treaba. Depinde și de valoare. E o săptămână crucială pentru noi, am avea șansă să ajungem la baraj. Dacă ne impunem sau păstrăm o distanță apropiată de Voluntari va fi atunci o adevărată finală acolo”, a conchis antrenorul lui ACS Poli.

Problemele par să nu se mai oprească la bănățeni, Elek are genunchiul umflat și trebuie să se opereze. Marți, jucătorul ar urma să plece în Turcia. ”L-am rugat să vină la Ploiești pentru moral. O să vedem acum care e starea lui. Dacă e nevoie 15-20 de minute a promis că va face un sacrificiu”, a subliniat Grigoraș. Tehnicianul a precizat că în ciuda promovării lui Sorescu ar prefera ca veteranii să o scoată ”la capăt”: ”Vreau să mă bazez pe jucătorii care au experiență și sper să ne aducă un plus”.

Partida ACS Poli Timișoara – FC Botoșani se dispută duminică, de la ora 19.30, în etapa a XII-a din play out-ul Ligii I. Voluntariul, care are două puncte peste bănățeni, joacă mâine acasă cu Petrolul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.